Γυναίκα χωρίς όνομα 29/1: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γυναίκα χωρίς όνομα 29/1: Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Γυναίκα χωρίς όνομα 29/1: Ο αστυνόμος χρησιμοποιεί ένα τέχνασμα προκειμένου η  Κάτια να του αποκαλύψει όσα εκείνος πιστεύει ότι του κρύβει.

29.01.2020 | 13:47

Γυναίκα χωρίς όνομα 29/1: Τετάρτη σήμερα και η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» συνεχίζει με νέο επεισόδιο και εξελίξεις που θα ανατρέψουν τα ως τώρα δεδομένα μας. Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, η Σοφία ζητάει με ασφαλιστικά μέτρα την επιμέλεια του μωρού, κάνοντας έξαλλο το Δημήτρη.  Η Μαρίνα και ο Μιχάλης περνάνε τρυφερές στιγμές μαζί. Εν τω μεταξύ, ο αστυνόμος χρησιμοποιεί ένα τέχνασμα προκειμένου η  Κάτια να του αποκαλύψει όσα εκείνος πιστεύει ότι του κρύβει. Ο Άρης κάνει την ανατροπή και προτείνει στην Έλλη κάτι  που  εκείνη δεν το περιμένει, ενώ ο Νίκος συμμαχεί για άλλη μια φορά με τη Μάρθα, προτείνοντας  ένα διαφορετικό, σκοτεινό σχέδιο, που θα αλλάξει τις ζωές όλων.

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» ο αστυνόμος βρίσκει τη φωτογραφία της Μαρίνας με το Πέτρο που της έπεσε στο γραφείο του και μπαίνει σε υποψίες για την αληθινή της ταυτότητα. Παράλληλα η Κλειώ αντιμετωπίζει τον Φώτη προσπαθώντας να μάθει το ρόλο της Μάρθας κι αυτός της αποκαλύπτει πως η Μάρθα κατέδωσε τον πατέρα της στη αστυνομία. Ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει ξανά κοντά τον Άρη και την Έλλη. Ο Νίκος χάνει τις αισθήσεις του κι η Κλειώ προσπαθεί να πείσει την Μάρθα να τον πάνε στο νοσοκομείο. Την ίδια στιγμή, η Κάτια σοκαρισμένη ανακαλύπτει άλλο ένα κομμάτι από το παρελθόν του Αργύρη.

Γυναίκα χωρίς όνομα 29/1: Το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Exit mobile version