Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σαμαράς ΠΑΟΚ: Απών από τη ψηφοφορία για την τροπολογία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς ΠΑΟΚ: Απών από τη ψηφοφορία για την τροπολογία

Σαμαράς ΠΑΟΚ: Όλοι οι δημοσιογράφοι που επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με το γραφείο Σαμαρά δεν κατάφεραν να βρουν κάποιον να τους απαντήσει, ενώ άγνοια δήλωναν και τα στελέχη του Μαξίμου.

Σαμαράς ΠΑΟΚΑπών από την κρίσιμη ψηφοφορία για την τροπολογία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν ο Αντώνης Σαμαράς. Η απουσία του δημιούργησε ερωτηματικά, παρά το γεγονός ότι από το Μέγαρο Μαξίμου είχε δοθεί εντολή όλοι οι βουλευτές να είναι παρόντες. Και μάλιστα είχε σταλεί και μήνυμα ότι σε περίπτωση καταψήφισης του άρθρου για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, θα επιβληθεί ποινή διαγραφής. Σημειώνεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς έλειπε και από την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, επικαλούμενος το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες, αν και η γενική εκτίμηση ήταν ότι με τον τρόπο αυτό έδειξε την δυσφορία του για την επιλογή της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Ο πρώην πρωθυπουργός όχι απλώς έλειπε από την ψηφοφορία, αλλά ούτε έστειλε και επιστολή πρόθεσης ψήφους- όπως έκανε ο επίσης απών Βαγιωνάς- ενώ οι πληροφορίες λένε οτι δεν είχε ενημερώσει καν τους συναδέλφους του που είναι αρμόδιοι για την λειτουργία της ΚΟ. Εδώ και λίγη ώρα, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Αντώνης Σαμαράς έλειπε από την ψηφοφορία, όλοι ψάχνουν να βρουν τους λόγους και ποιο είναι το μήνυμα που ήθελε να στείλει ο πρώην πρωθυπουργός. Όλοι οι δημοσιογράφοι που επιχείρησαν να επικοινωνήσουν με το γραφείο Σαμαρά δεν κατάφεραν να βρουν κάποιον να τους απαντήσει, ενώ άγνοια δήλωναν και τα στελέχη του Μαξίμου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς έχει επιστρέψει από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σαμαράς ΠΑΟΚ: Τα σενάρια της απουσίας του

Ορισμένα σενάρια που διακινούνται την τελευταία ώρα τον θέλουν ασθενή, άλλοι πάλι εκτιμούν πως ο πρώην πρωθυπουργός θέλησε με αυτό τον τρόπο να δείξει την ενόχληση του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης σε μια σειρά από θέματα, όπως τα εθνικά. Υπενθυμίζουμε πως σε συνέντευξη του ο Αντώνης Σαμαράς είχε ταχθεί κατά της προσφυγής στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για τα ελληνοτουρκικά κάτι που έχετε σε αντίθεση με την στάση που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος έχει αφήσει ανοιχτό ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Η ψήφιση της τροπολογίας:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις