Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ψηφοφορία ΠΑΟΚ: Οργισμένη ανακοίνωση για την τροπολογία και στο βάθος… CAS
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ψηφοφορία ΠΑΟΚ: Οργισμένη ανακοίνωση για την τροπολογία και στο βάθος… CAS

Ψηφοφορία ΠΑΟΚ: «Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Ψηφοφορία ΠΑΟΚΆμεση και ιδιαίτερα σκληρή ήταν η αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την ψήφιση της τροπολογίας Αυγενάκη για τις νέες ποινές, οι οποίες απαλλάσσουν τους Θεσσαλονικείς από την απόφαση για υποβιβασμό που εισηγήθηκε τη Δευτέρα η ΕΕΑ μεν, προαναγγέλλουν αφαίρεση βαθμών δε. Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ τόνισε ότι θα φτάσει μέχρι το CAS. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα το μεσημέρι η εν λόγω τροπολογία πήρε το «πράσινο φως» από τη Βουλή με 156 «ναι». Συνολικά ψήφισαν 246 βουλευτές, ενώ κατά τάχθηκαν 90 βουλευτές. Όπως είναι γνωστό η ονομαστική τροπολογία έγινε με αίτημα ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, αποχή από την ψηφοφορία επέλεξαν Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ 25. Η διαδικασία έγινε με ηλεκτρονική ψήφο.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο στιγματισμός και η μείωση της αξιοπρέπειάς μας, θα είχε ως ιδανικό επιμύθιο την κλοπή του πρωταθλήματος και την απονομή του στα δικαστήρια και όχι στους αγωνιστικούς χώρους. Φαίνεται πως αυτός ήταν και ο αυτοσκοπός, άλλωστε. Από τη μια πλευρά να προσπαθούν να εμφανιστούν ως δήθεν σωτήρες του ΠΑΟΚ κι από την άλλη πλευρά να εξασφαλίσουν το πρωτάθλημα στον ΟΣΦΠ με φωτογραφική νομοθετική ρύθμιση. Ο ΠΑΟΚ είναι καθαρός, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα του προσάπτουν. Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να κηλιδώσει την 94χρονη ιστορία μας και η νομοθετική ρύθμιση μας είναι εντελώς αδιάφορη, δε μας χρειάζεται. Γι’ αυτόν το λόγο, θα εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα μέχρι το CAS και απαιτούμε νόμιμη διερεύνηση της υπόθεσης.

Νωρίτερα η ψήφιση της τροπολογίας στη Βουλή:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις