Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κόμπι Μπράιαντ: Τα δάκρυα του Σακίλ Ο’ Νιλ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κόμπι Μπράιαντ: Τα δάκρυα του Σακίλ Ο’ Νιλ

Κόμπι Μπράιαντ: «Μακάρι να μπορούσα να του πω ξανά κάτι» είπε με δάκρυα στα μάτια ο Σακίλ Ο' Νιλ για τον Κόμπι Μπράιαντ.

Κόμπι Μπράιαντ: Βούρκωσε ο Σακίλ Ο’ Νιλ μιλώντας για τον Κόμπι Μπράιαντ στην εκπομπή του TNT που ήταν αφιερωμένη στον 41χρονο αδικοχαμένο πρώην μπασκετμπολίστα. «Δεν έχω νιώσει εδώ και καιρό τέτοιο οξύ πόνο. Έχασα έναν μικρό μου αδερφό» είπε αρχικά ο «Σακ». Όταν, δε, είπε ότι δεν θα έχουν ξανά την ευκαιρία να κάνουν πλάκα ο ένας στον άλλο για τον αριθμό των πρωταθλημάτων τους, ο Σακίλ δεν άντεξε και δάκρυα άρχισαν να κυλούν από τα μάτια του.

«Μακάρι να μπορούσα να γελάσω μαζί του όταν θα τον κάνουν δεκτό στο Hall of Fame, μακάρι να μπορούσα να του πω ξανά κάτι» είπε συγκινημένος ο πρώην συμπαίχτης του Κόμπι στους Λος Άντζελες Λέικερς. Όπως είπε η απώλεια του Κόμπι τον έκανε να συνειδητοποιήσει πόσο πολύ δουλεύει και πόσο δεν μιλάει με τους ανθρώπους που αγαπάει. Η εκπομπή μεταδόθηκε μέσα από το γήπεδο των Λέικερες μετά την αναβολή του αγώνα τους κόντρα στους Κλίπερς σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του Κόμπι Μπράιαντ.

Κόμπι Μπράιαντ: Τα πρώτα σοκαριστικά πλάνα από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου

Δύο μέρες μετά από την τραγωδία του Calabasas, κι οι έρευνες των Αρχών δεν έχουν σταματήσει προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου του Κόμπι Μπράιαντ. Σε συνεργασία με το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ και το FBI, γίνεται μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να απαντηθούν καίρια ερωτήματα, όπως το “πώς” και το “γιατί” του θανατηφόρου δυστυχήματος, που κόστισε τη ζωή σε εννέα άτομα -μεταξύ των οποίων ο θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς κι η 13χρονη κόρη του, Τζίτζι.

Για πρώτη φορά μάλιστα, όπως αναφέρει το Sport24.gr, το Εθνικό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από τα απομεινάρια του ελικοπτέρου και τα συντρίμμια, δεδομένου ότι έχουν ανασυρθεί όλες οι σοροί από το σημείο. Όπως αναφέρει μάλιστα η New York Post, ένα λάστιχο του ελικοπτέρου ήταν από τα ελάχιστα κομμάτια του που βρέθηκαν δίχως να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς ή αλλοιωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Σκέψεις για λαϊκό προσκύνημα του σπουδαίου άσου στο L.A. Coliseum

Όπως έγινε γνωστό, ο Κόμπι Μπράιαντ ταυτοποιήθηκε από τους ιατροδικαστές, μέσω των δακτυλικών του αποτυπωμάτων. Εκτός του διάσημου αστέρα του NBA, με τον ίδιο τρόπο αναγνωρίστηκαν τρεις ακόμη από τους επιβαίνοντες, δύο άντρες και μία γυναίκα: Ο Αλτομπέλι, ο πιλότος του ελικοπτέρου και η Σάρα Τσέστερ.

Σύμφωνα με το δίκτυο TMZ, που ήταν το πρώτο που μετέδωσε την είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ, υπάρχουν σκέψεις να γίνει το λαϊκό προσκύνημα του σπουδαίου άσου στο L.A. Coliseum, χωρητικότητας 80.000 θεατών. Αναμένεται συνάντηση εντός της εβδομάδας μεταξύ των ανθρώπων που θα το οργανώσουν, για να συζητηθεί το μέρος που γίνει η τελετή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις