Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος – αυτοκίνητα: Φωτογραφίες από την αντιπροσωπεία, έγιναν τα λαμπερά εγκαίνια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος – αυτοκίνητα: Φωτογραφίες από την αντιπροσωπεία, έγιναν τα λαμπερά εγκαίνια

Καμμένος - αυτοκίνητα: Η έκθεση αυτοκινήτων στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου όπου παλαιότερα βρίσκονταν τα γραφεία των ΑΝΕΛ.

Καμμένος – αυτοκίνητα: Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτων του Πάνου Καμμένου ο οποίος επέστρεψε στην εργασία του πατέρα του, Ηλία Καμμένου μετά την αποχώρηση από την πολιτική, ύστερα από ένα “σκληρό διαζύγιο” με τον Αλέξη Τσίπρα. Το απόγευμα της Δευτέρας έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτων, η οποία διατηρεί την επωνυμία του πατέρα του, «Η. Καμμένος Α.Ε», στην λ. Συγγρού.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, εμφανίστηκε ακόμα πιο αδυνατισμένος από την τελευταία δημόσια εμφάνισή του, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του Γενικού Επιτελείου Ναυτίλου (ΓΕΝ). Πολλοί οι προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους ο γνωστός και αειθαλής τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας, ο οποίος παραμένει ολόιδιος. Σημειώνεται ότι ο πατέρας του Πάνου Καμμένου, Ηλίας, ήταν από τους πλέον γνωστούς εμπόρους αυτοκινήτων στη δεκαετία του ’60 και του ’70.

Η έκθεση αυτοκινήτων στεγάζεται στο ισόγειο του κτιρίου όπου παλαιότερα βρίσκονταν τα γραφεία των ΑΝΕΛ. Να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη επιχειρηματική κίνηση που κάνει η οικογένεια του πρώην υπουργού μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, καθώς άνοιξε ένα μπαρ στη Βουλιαγμένη ενώ ο γιος του Ηλίας είναι μέτοχος της εταιρείας Greekkannabis.

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτων
Δείτε ακόμη

Η ερωτευμένη… από καιρό Μπέτυ και οι Κνίτες που τον “τσίμπησαν” – Τσίπρας για όλους και όλα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις