Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατρινό καρναβάλι 2020 βασίλισσα: Η όμορφη φοιτήτρια, Μαρία Κυριακοπούλου αναλαμβάνει τα ηνία
ΕΛΛΑΔΑ

Πατρινό καρναβάλι 2020 βασίλισσα: Η όμορφη φοιτήτρια, Μαρία Κυριακοπούλου αναλαμβάνει τα ηνία

Πατρινό καρναβάλι 2020 βασίλισσα: Η φοιτήτρια θα δώσει τον τόνο από το άρμα της.

Πατρινό καρναβάλι 2020 βασίλισσα: Μία όμορφη φοιτήτρια του Παιδαγωγικού, από την Πάτρα θα είναι η φετινή βασίλισσα στο Πατρινό καρναβάλι. Μάλιστα προηγήθηκαν πολλές συνεδριάσεις και υπήρξε μεγάλη δυσκολία. Όπως άλλωστε είναι γνωστό οι υποψήφιες «βασίλισσες» πληρούσαν σε μεγάλο βαθμό τα κριτήρια που είχε θέσει η επιτροπή. Ωστόσο, η Μαρία Κυριακοπούλου ήταν εκείνη που πήρε το «στέμμα». Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Πατρινού Καρναβαλιού, η επιτροπή, εκτός από την ομορφιά, συμπεριέλαβε στα κριτήρια επιλογής την προσωπικότητα και τη σχέση της βασίλισσας με το Πατρινό Καρναβάλι. Κριτήρια που φυσικά είχαν επίσης βαρύνοντα ρόλο.

Η Μαρία Κυριακοπούλου είναι από την Πάτρα, φοιτήτρια Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης. Παράλληλα όμως είναι και ραδιοφωνική παραγωγός στον UP FM, τον ραδιοφωνικό σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών. Το σαββατοκύριακο που θα κορυφωθεί το κέφι, η όμορφη Βασίλισσα θα είναι εκείνη που θα δώσει τον απαραίτητο τόνο από το άρμα της. Αυτό θα γίνει τόσο στη νυχτερινή παρέλαση του τελευταίου Σαββάτου όσο και στη μεγάλη παρέλαση του Πατρινού καρναβαλιού 2020 την Κυριακή 1 Μαρτίου.

Πατρινό καρναβάλι 2020 βασίλισσα: Συνέντευξη με η φοιτήτρια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις