Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαρέβα Μπράιαντ: Η ανάρτηση για τον θάνατο του Κόμπι στο Instagram
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρέβα Μπράιαντ: Η ανάρτηση για τον θάνατο του Κόμπι στο Instagram

Μαρέβα Μπράιαντ: «Τι δυσάρεστα νέα! Αναπαύσου εν ειρήνη θρύλε, εσύ και η κόρη σου Gianna, καθώς και τα υπόλοιπα άτομα που πέθαναν στο ελικόπτερο», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Μαρέβα ΜπράιαντΜε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, θέλησε να αποχαιρετήσει τον θρύλο του NBA, Κόμπι Μπράιαντ. «Τι δυσάρεστα νέα! Αναπαύσου εν ειρήνη θρύλε, εσύ και η κόρη σου Gianna, καθώς και τα υπόλοιπα άτομα που πέθαναν στο ελικόπτερο», έγραψε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του διάσημου μπασκετμπολίστα με την κόρη του. Υπενθυμίζεται ότι ο Κόμπι Μπράιαντ έχασε τη ζωή του μαζί με άλλα οχτώ άτομα, όταν το ελικόπτερό του συνετρίβη χθες, στην περιοχή Καλαμπάσας, στην Νότια Καλιφόρνια.

Το τραγικό δυστύχημα συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη. «Δεν υπάρχει επιζών. Υπάρχουν εννέα νεκροί, ο πιλότος και ακόμη οκτώ άτομα», δήλωσε συντετριμμένος ο σερίφης της περιοχής, Αλεξ Βιλανουέβα. Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες, το δυστύχημα οφείλεται στην έντονη ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή, ενώ τοπικοί αξιωματούχοι, δήλωσαν ότι οι πυροσβέστες έλαβαν κλήση λίγο πριν τις 21:37 (ώρα Ελλάδας) για το δυστύχημα, που προκάλεσε πυρκαγιά σε ένα λόφο.

Δείτε τη δημοσίευση της Μαρέβας στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Such sad news! RIP legend and your daughter Giana along with the other seven members who died in a helicopter crash. #rip

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις