Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ράλλη έγκυος queen: Η Νικολέττα περιμένει το πρώτο της παιδί
LIFESTYLE

Ράλλη έγκυος queen: Η Νικολέττα περιμένει το πρώτο της παιδί

Ράλλη έγκυος queen: Η παρουσιάστρια που βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όλο αυτό τον καιρό κράτησε το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ράλλη έγκυος queenΓια πρώτη φορά μαμά θα γίνει σε λίγους μήνες η Νικολέττα Ράλλη. Η παρουσιάστρια και blogger διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Πατέρας του παιδιού είναι ο επιχειρηματίας σύντροφος της Νικολέττας Ράλλη, Μιχάλης Ανδρούτσος. Λίγοι γνώριζαν για τη σχέση αυτή, μιας και το ζευγάρι όλο αυτό το διάστημα κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους. Το ευχάριστο γεγονός μοιράστηκε η ίδια, στο Queen.gr. Η παρουσιάστρια που βρίσκεται ήδη στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όλο αυτό τον καιρό κράτησε το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον νιώθει έτοιμη να μοιραστεί τη χαρά της με το κοινό που την ακολουθεί.

Την ώρα, λοιπόν, που το χαρμόσυνο γεγονός έκανε τον γύρο του διαδικτύου, η Νικολέττα αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι μπήκε στην κουζίνα της για να μαγειρέψει. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια αποκάλυψε με ένα instastory της ότι έφτιαξε ρεβυθάδα. Λίγες ώρες μετά και συγκεκριμένα το πρωί του Σαββάτου η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απολαμβάνει τον καφέ της με ένα λαχταριστό κομμάτι κέικ.

Δείτε παρακάτω τις δημοσιεύσεις της Νικολέττας Ραλλη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Γιατί καφεδάκι, χωρίς κεκάκι δεν γίνεται🥕 H A P P Y W E E K E N D!!! . . . #weekendvibes #coffeelovers #coffee #carrotcake #sweet #love #besttimeoftheday #coffeebreak #cappuccino

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikoletta Ralli (@nikolettaralli) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις