Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ζίβκοβιτς Ολυμπιακός: Αυτόν θέλει για αντικαταστάτη του Ποντένσε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ζίβκοβιτς Ολυμπιακός: Αυτόν θέλει για αντικαταστάτη του Ποντένσε

Ζίβκοβιτς Ολυμπιακός: Ο διεθνής Σέρβος είναι εκτός πλάνων στους Λουζιτανούς και ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Ζίβκοβιτς ΟλυμπιακόςΗ διαφαινόμενη αποχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό έχει θέσει τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά σε εγρήγορση για την εύρεση του αντικαταστάτη του. Έτσι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός για την επιθετική γραμμή μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία με την Γουλβς για την παραχώρηση του Ντανιέλ Ποντένσε είναι αυτή του 23χρονου Σέρβου εξτρέμ της Μπενφίκα Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο διεθνής (17 φορές) Σέρβος είναι εκτός πλάνων στους Λουζιτανούς (έχει αγωνιστεί 60 λεπτά φέτος) και σύμφωνα με την A Bola έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό χωρίς όμως να έχει φτάσει κάποια επίσημη προσφορά στην πορτογαλική ομάδα που ενδιαφέρεται για πώληση του παίκτη, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι υπάρχει συμφωνία της Μπενφίκα για τον δανεισμό του Λιούμπομιρ Φέισα, ενός άλλου Σέρβου και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, με την ισπανική Αλαβές. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το όνομα του εν λόγω ποδοσφαιριστή είχε συνδεθεί με το «Λιμάνι» και το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων, Πέδρο Μαρτίνς, τον είχε στο στόχαστρό του, ενώ παράλληλα σερβικά μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωναν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τα οποία τόνιζαν ότι εφόσον οι Πειραιώτες έμπαιναν στους ομίλους του Champions League, τότε η μεταγραφή του θα ήταν αρκετά πιθανή. Εν τέλει τα σενάρια δεν προχώρησαν.

Highlights του Ζίβκοβιτς:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις