Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βίκυ Καγιά – Ζαν Πολ Γκοτιέ: H τελευταία συγκινητική επίδειξη του σχεδιαστή
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά – Ζαν Πολ Γκοτιέ: H τελευταία συγκινητική επίδειξη του σχεδιαστή

Βίκυ Καγιά - Ζαν Πολ Γκοτιέ: Η αποχαιρετιστήρια επίδειξη του Ζαν Πολ Γκοτιέ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια απίστευτη καριέρα 50 ετών.

Βίκυ Καγιά – Ζαν Πολ Γκοτιέ: Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο τελευταίο show του Ζαν Πολ Γκοτιέ ύστερα από 50 χρόνια πορείας στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Η κριτής του GNTM και πρώην μοντέλο είναι γνωστό πως έχει περπατήσει στην πασαρέλα του διάσημου σχεδιαστή και μάλιστα μέχρι σήμερα διατηρούν φιλικές σχέσεις. Λίγες ώρες με το τέλος του φαντασμαγορικού show η Βίκυ Καγιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις ξεχωριστές συνεργασίες της με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ, εκφράζοντας δημόσια την αγάπη της προς το πρόσωπό του.

Η αποχαιρετιστήρια επίδειξη του Ζαν Πολ Γκοτιέ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μια απίστευτη καριέρα 50 ετών. Ήταν όλοι εκεί για να τον αποχαιρετήσουν όπως του αρμόζει κι εκείνος συγκέντρωσε σε μια επίδειξη όλα όσα δημιούργησαν την ταυτότητά του. Κορσέδες, τόλμη και πολλούς σταρ. Όπως σε κάθε πασαρέλα του ο Γκοτιέ έβγαζε και νέα πρόσωπα, το ίδιο έκανε και στην τελευταία: Στην αυλαία του σχεδιαστή έκανε το ντεμπούτο της η Πάρις Τζάκσον.

Βίκυ Καγιά – Ζαν Πολ Γκοτιέ: Στιγμιότυπα από την επίδειξη

Βίκυ Καγιά – Ζαν Πολ Γκοτιέ: «Η ραπτική δεν είναι νεκρή»

Η μία έκπληξη διαδεχόταν την άλλη: Η μούσα του Αλμοδόβαρ, Ρόζι ντε Πάλμα, το είδωλο του σινεμά Μπεατρίς Νταλ, η πρώην Μις Γαλλία Iris Mittenaere ντυμένη με ένα φόρεμα στα χρώματα της γαλλικής σημαίας. Αλλά και η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπε Ντίτο, ενώ το σόου έκλεισε ο Boy George. «Η ραπτική δεν είναι νεκρή», είπε αργότερα ο Γκοτιέ, ίσως για να κάνει ξεκάθαρο ότι η αποχώρησή του από τις πασαρέλες δεν σηματοδοτεί και το τέλος της υψηλής ραπτικής του.

Η ανακοίνωσή του πριν από λίγες ημέρες ότι το σόου του στο Παρίσι φέτος θα είναι το τελευταίο σόκαρε. Κανείς όμως δεν είχε αμφιβολία ότι αυτό το σόου-αυλαία μιας 50χρονης καριέρας θα ήταν μοναδικό. «Θα είναι ένα πάρτι», είχε υποσχεθεί ο ίδιος και όντως έτσι ήταν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις