Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μενεγάκη Άλφα: Η Αμερική ο επόμενος σταθμός – Δεν ανανεώνει με το κανάλι
LIFESTYLE

Μενεγάκη Άλφα: Η Αμερική ο επόμενος σταθμός – Δεν ανανεώνει με το κανάλι

Μενεγάκη Άλφα: Πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα η ανακοίνωση της λήξης συνεργασίας της από τον Alpha την ώρα που συνεχίζεται κανονικά η εκπομπή της.

Μενεγάκη Άλφα: Η γνωστή παρουσιάστρια, ύστερα από 15 χρόνια συνεργασίας με τον Alpha έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν και να πραγματοποιήσει τα νέα σχέδιά της τα οποία συνδέονται με ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική. Το συμβόλαιό της με το τηλεοπτικό κανάλι λήγει το καλοκαίρι και έχει ήδη αποφασίσει να μην το ανανεώσει αλλά και να μην συνεχίσει την τηλεοπτική της παρουσία σε κάποιο άλλο κανάλι,  σύμφωνα με τις αποκαλύψεις ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στην Ελένη Μενεγάκη.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά για την Ελένη Μενεγάκη και το μέλλον της στον Alpha. Όλα έδειχναν ότι η φετινή σεζόν θα είναι και η τελευταία της συνεργασίας της με τον σταθμό, ωστόσο, και πάλι, αυτές ήταν κουβέντες στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Τίποτα, δηλαδή, δεν ήταν σίγουρο, απλά ακουγόταν έντονα το συγκεκριμένο σενάριο. Πλέον, όμως, φαίνεται ότι η απόφαση που έχει πάρει η Ελένη Μενεγάκη είναι ειλημμένη και στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς θα πει αντίο στον Alpha και όχι μόνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξύδα στο Πρώτο Θέμα, το οποίο συζητήθηκε και στην εκπομπή Μαζί σου σαββατοκύριακο, η Ελένη Μενεγάκη από την αρχή της φετινής χρονιάς ανακοίνωσε επίσημα στον Alpha ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία τους. Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, φεύγει από τον Alpha, όμως, δεν θα συνεχίσει σε κάποιο άλλο κανάλι, καθώς η ίδια θέλει να κάνει ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις.

Μενεγάκη Άλφα: Τα υπονοούμενα στην εκπομπή

Η ίδια σχολίασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο την αποχώρηση του Γκοτιέ, αφήνοντας υπονοούμενα για την δική της πορεία: «Είναι πολύ σπουδαίο να αποφασίζει ένας άνθρωπος που έχει κάνει τέτοια πορεία πότε θα βάζει τελεία, άνω τελεία ή θα κλείσει όλα τα φώτα. Αυτό είναι επιτυχία και εκεί αισθάνεται κανείς επιτυχημένος.». Πολλοί θεώρησαν ότι αυτά τα λόγια ήταν μία έμμεση απάντηση σε όλα αυτά που γράφονται για την αποχώρησή της από τον Alpha!

Η εκπομπή, Έλα χαμογέλα τόνισε ότι η Ελένη Μενεγάκη ανακοινώσει σε λίγες τη λήξη της συνεργασίας της από τον Alpha μέσα από εφημερίδα. Αλήθεια ή απλά φήμες;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις