Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο παραλιακή: Νεκρός ο ένας ηλικιωμένος
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο παραλιακή: Νεκρός ο ένας ηλικιωμένος

Τροχαίο παραλιακή: Ο οδηγός του αυτοκινήτου, χτύπησε τους δύο ηλικιωμένους, οι οποίοι προσπαθούσαν να περάσουν στην απέναντι πλευρά.

Τροχαίο παραλιακήΔεν κατάφερε να κρατηθεί τελικά στη ζωή ο 80χρονος που παρασύρθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης από διερχόμενο ΙΧ στην παραλιακή στο ρεύμα με κατεύθυνση τον Πειραιά. Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ. Έλαβε χώρα στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στην συμβολή της Ποσειδώνος με την οδό Ναϊάδων. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, χτύπησε τους δύο ηλικιωμένους, οι οποίοι προσπαθούσαν να περάσουν στην απέναντι πλευρά. Το αποτέλεσμα ήταν να τους τραυματίσει σοβαρά.
Το ζευγάρι μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή. Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1 σε άσχημη κατάσταση είναι και η 78χρονη γυναίκα. Οι γιατροί από την πλευρά τους είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της. Σύμφωνα με την Τροχαία, ο οδηγός που παρέσυρε το ζευγάρι δεν εγκατέλειψε τους ηλικιωμένους, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγικό περιστατικό στην παραλιακή αναμένεται να έρθουν στο «φως» με την κατάθεσή του.

Φωτογραφίες από το σημείο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις