Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μακρακώμη φόνος: Η αστυνομία ψάχνει στοιχεία για τους θανάτους στη Φθιώτιδα
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ

Μακρακώμη φόνος: Η αστυνομία ψάχνει στοιχεία για τους θανάτους στη Φθιώτιδα

Μακρακώμη φόνος: Από την αυτοψία των αστυνομικών δεν προέκυψε κανένα ίχνος παραβίασης, εκτός από το παράθυρο που έσπασε ο πατέρας με τον κλειδαρά για να μπουν μέσα στο σπίτι.

Μακρακώμη φόνος: Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μακρακώμης στη Φθιώτιδα από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου. Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του και όλα δείχνουν πως ο 49χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι τη σύζυγό του και ύστερα αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του και όλα δείχνουν πως ο 49χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι τη σύζυγό του και ύστερα αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας εξετάζουν με προσοχή το σπίτι του ζεύγους πάνω από το βενζινάδικο που διατηρούσε ο 49χρονος στην είσοδο της Μακρακώμης. Λίγο μετά τις 12:00 μέσα σε αυτό ο πατέρας του πρατηριούχου εντόπισε νεκρούς τον γιο του και τη νύφη του.

Από την αυτοψία των αστυνομικών δεν προέκυψε κανένα ίχνος παραβίασης, εκτός από το παράθυρο που έσπασε ο πατέρας με τον κλειδαρά για να μπουν μέσα στο σπίτι. Δεν εντόπισαν κανένα στοιχείο, που να δείχνει εγκληματική ενέργεια από τρίτο πρόσωπο. Αντίθετα, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο 49χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι την κατά δύο χρόνια μεγαλύτερη σύζυγό του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έδωσε τέλος στη ζωή του, με τον ίδιο τρόπο. Όλοι στη Μακρακώμη, πάντως, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρι. Οι αστυνομικοί θέλουν να συλλέξουν μαρτυρίες από το στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν το ζεύγος είχε προβλήματα στη σχέση του ή εάν άλλο ήταν το κίνητρο του δράστη και αυτόχειρα.

Σοκ με την οικογενειακή τραγωδία στην Μακρακώμη:

Μακρακώμη φόνος: Τι αναφέρει συγγενής των θυμάτων

Συγγενής των θυμάτων, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» εξέφρασε τον προβληματισμό του για το άδοξο τέλος του ζευγαριού. «Δεν είχαν οικονομικά προβλήματα, δεν είχαν κάτι να τους προβληματίζει. Ήταν πάντα με το χαμόγελο» τονίζει ο ίδιος και σημειώνει ότι προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι ο δράστης και αυτόχειρας δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν του την απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερο από 20 χρόνια αλλά δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Αξίζει να σημειωθεί πως μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι ο 48χρονος ζήλευε τη 50χρονη σύζυγό του. Έτσι, δεν αποκλείεται το ζευγάρι να καυγάδισε πριν το φρικτό τέλος και των δύο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις