Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκρηξη σε ΑΤΜ: Άγνωστοι “χτύπησαν” στην Πάτρα – Γέμισε 20ευρα το πεζοδρόμιο
ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη σε ΑΤΜ: Άγνωστοι “χτύπησαν” στην Πάτρα – Γέμισε 20ευρα το πεζοδρόμιο

Έκρηξη σε ΑΤΜ: Το ΑΤΜ βρισκότανε στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Οβρυάς στην Πάτρα και την έκρηξη προκάλεσαν άγνωστοι στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Έκρηξη σε ΑΤΜ: Έκρηξη σε ΑΤΜ που βρισκόταν στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Οβρυάς στην Πάτρα προκάλεσαν άγνωστοι στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Το ΑΤΜ καταστράφηκε ενώ μπροστά στα πόδια των δραστών βρέθηκαν οι κασετίνες με τα χρήματα τα οποία αμέσως μάζεψαν και στην συνέχεια εξαφανίστηκαν με αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση. Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία. Αστυνομικοί έστησαν μπλόκα για ελέγχους σε οχήματα σε όλα τα σημεία απ’ όπου θα μπορούσαν να περάσουν οι δράστες.

Όπως όλα δείχνουν οι δράστες επέλεξαν την συγκεκριμένη ημερομηνία για να χτυπήσουν το ΑΤΜ διότι γνώριζαν ότι σήμερα είναι ημέρα καταβολής συντάξεων. Κατά συνέπεια το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης θα είχε αρκετά χρήματα προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των συνταξιούχων. Εκτιμάται, πως επέλεξαν το συγκεκριμένο ΑΤΜ, διότι από αυτή την περιοχή ήταν εύκολη η διαφυγή τους προς διάφορες κατευθύνσεις υπολογίζοντας ότι μετά την ανατίναξη θα έπρεπε να κινηθούν με ταχύτητα αποφεύγοντας τους αστυνομικούς ελέγχους.

Δείτε βίντεο από το Tempo24
Δείτε ακόμη

Μπούκαραν με αεροβόλο σε μίνι μάρκετ, άδεισαν τα ταμεία και… συνελήφθησαν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις