Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Καρλίτος Παναθηναϊκός: Έκλεισε τον Ισπανό επιθετικό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καρλίτος Παναθηναϊκός: Έκλεισε τον Ισπανό επιθετικό

Καρλίτος Παναθηναϊκός: Ο 29χρονος πρώην φορ (μεταξύ άλλων) της Βίσλα Κρακοβίας και της Λέγκια Βαρσοβίας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τρέχον πρωτάθλημα.

Καρλίτος ΠαναθηναϊκόςΟριστική συμφωνία υπάρχει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ισπανό επιθετικό, Καρλίτος. Ο Καρλίτος συμφώνησε οριστικά το βράδυ της Πέμπτης με την πλευρά του Παναθηναϊκού έχοντας το πράσινο φως από την Αλ Ουάχντα των ΗΑΕ από την οποία αποδεσμεύθηκε και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο πιθανότατα για 2,5 χρόνια. Ο 29χρονος πρώην φορ (μεταξύ άλλων) της Βίσλα Κρακοβίας και της Λέγκια Βαρσοβίας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο τρέχον πρωτάθλημα, καθώς έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, αλλά θα προπονείται καθημερινά στο Κορωπί και θα ενταχθεί άμεσα στο “πράσινο” ρόστερ.

Οι απολαβές του Ισπανού σέντερ φορ θα κυμαίνονται μεταξύ 400-450.000 ευρώ ετησίως και η απόκτησή του είναι ανεξάρτητη από την προοπτική απόκτησης σέντερ φορ και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο τεχνικός διευθυντής Τσάβι Ρόκα που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής Καρλίτος (γνωρίζονταν και από τη Κύπρο, όπου ο Ισπανός φορ αγωνίστηκε στον Άρη Λεμεσού για έξι μήνες…) έχει εντοπίσει υποψήφιους στόχους και δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει σέντερ φορ στις επόμενες επτά ημέρες.

Δείτε τον Καρλίτος εν δράσει:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις