Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σαλβίνι μετανάστες: Οργή στην Ιταλία – Ρώτησε ανήλικο αν είναι έμπορος ναρκωτικών (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Σαλβίνι μετανάστες: Οργή στην Ιταλία – Ρώτησε ανήλικο αν είναι έμπορος ναρκωτικών (vid)

Σαλβίνι μετανάστες: Ο Σαλβίνι δήλωσε ότι την πληροφορία που είχε για τον έφηβο, την απέκτησε από μια μητέρα στον γιο της οποίας ο νέος φέρεται να πούλησε ναρκωτικά.

Σαλβίνι μετανάστες: Ο Ματέο Σαλβίνι προκάλεσε οργή στην Ιταλία, στο πλαίσιο της εκστρατείας του εν όψει των περιφερειακών εκλογών σε Εμίλια Ρομάνια και Καλάμπρια. Ο γραμματέας της Λέγκα, μπροστά σε τηλεοπτικές κάμερες μάλιστα, χτύπησε το κουδούνι της πολυκατοικίας όπου διαμένει μια οικογένεια σε συνοικία της Μπολόνια, ψάχνοντας έναν ιταλο-τυνήσιο έφηβο. «Είστε διακινητής ναρκωτικών; Μπορούμε να ανέβουμε στο σπίτι σας;», ρώτησε ο Ιταλός πρώην υπουργός Εσωτερικών. Ο νεαρός αρνήθηκε να του απαντήσει και τότε ο Σαλβίνι συνέχισε: «μπορείτε να έρθετε το να διαψεύσετε; Διότι κάποιοι κάτοικοι με τους οποίους μίλησα, λένε ότι έχετε σχέση με ναρκωτικά».

Η στάση του προκάλεσε οργή καθώς το κουδούνι της οικογένειας που χτύπησε, αποτελείται από Ιταλίδα μητέρα και Τυνήσιο πατέρα, που εργάζεται ως οδηγός, και δυο παιδιά. Ο 17χρονος που απάντησε στο κουδούνι του Σαλβίνι, είναι ένας μαθητής 17 ετών και κάνει τα πρώτα του βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Λίγες ώρες αργότερα, αφού το περιστατικό έλαβε μεγάλες διαστάσεις στη χώρα, ο νεαρός έκανε γνωστό ότι θα μηνύσει τον γραμματέα της Λέγκα για δυσφήμιση.

Ο Σαλβίνι δήλωσε ότι την πληροφορία που είχε για τον έφηβο, την απέκτησε από μια μητέρα στον γιο της οποίας ο νέος φέρεται να πούλησε ναρκωτικά. Πολλοί σχολίασαν πως η συμπεριφορά αυτή του Σαλβίνι αποτελεί μια πρωτοφανή παραβίαση του απόρρητου της προσωπικής ζωής και δεν αρμόζει σε αρχηγό πολιτικού κόμματος. Ο πρέσβης της Τυνησίας στην Ρώμη διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αρνητική εικόνα των συμπατριωτών του, που προκύπτει από την όλη αυτή υπόθεση.

https://twitter.com/carmelomiceliPD/status/1219965871105499137?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1219965871105499137&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Fo-salbini-rotise-17hrono-einai-poyla-narkotika

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις