Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βάσια Παναγοπούλου θέατρο: Διάρρηξη του χώρου – Εκνευρισμένη η ηθοποιός
ΕΛΛΑΔΑ

Βάσια Παναγοπούλου θέατρο: Διάρρηξη του χώρου – Εκνευρισμένη η ηθοποιός

Βάσια Παναγοπούλου θέατρο: «Είναι ντροπή να ληστεύουν θέατρα» δηλώνει με απόγνωση η ηθοποιός και θεατρικός επιχειρηματίας.

Βάσια Παναγοπούλου θέατρο: Με ένα βίντεό της στο instagram η Βάσια Παναγοπούλου έκανε γνωστή τη διάρρηξη στο θέατρο «Χυτήριο». Το θέατρο αυτό βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού στο Γκάζι, το οποίο έχει αναλάβει η ίδια ως θεατρικός επιχειρηματίας. Η ίδια μάλιστα εκνευρισμένη σχολίασε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Είναι ντροπή να ληστεύουν θέατρα».

Μάλιστα, καταγράφει με το κινητό της την παραβιασμένη πόρτα του θεάτρου και ακούγεται στο βίντεο να εξηγεί: «Καλημέρα από το θέατρο “Χυτήριο”. Σήμερα ήρθα και κοιτάξτε τι βρήκα. Λοιπόν δεν είναι η πρώτη φορά που ένα θέατρο στο Γκάζι γίνεται έρμαιο συμμοριών ληστών αλλά είναι ντροπή, είναι κρίμα να μην μπορούμε να περιφρουρήσουμε τα θέατρα…».

Η ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

View this post on Instagram

Ντροπή να ληστεύουν θέατρα..

A post shared by vasiapanagopoulou (@vasia.panagopoulou) on

Διάρρηξη θεάτρου «Κάτω από τη Γέφυρα»

Επιπλέον, αρκετούς μήνες πριν, άγνωστοι λίγο πριν τις 04:00 τα ξημερώματα διέρρηξαν το θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα του Νίκου Δαφνή στον Πειραιά. Οι δράστες στάθμευσαν ημιφορτηγό μπροστά στην είσοδο του θεάτρου κι έσπασαν την πόρτα με λοστό.

Οι διαρρήκτες αφού έκαναν εκτεταμένες ζημιές στο χώρο, τράπηκαν σε φυγή παίρνοντας μαζί τους χρήματα από το ταμείο, αλλά και σημαντικό εξοπλισμό.  Το θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα, λειτουργεί από το 1997, καθημερινά με εναλλασσόμενο ρεπερτόριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις