Γυναίκα χωρίς όνομα 22/1: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γυναίκα χωρίς όνομα 22/1: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Γυναίκα χωρίς όνομα 22/1: Η Κάτια αναγκάζεται να πάει να μείνει στην έπαυλη με την Έλλη και τα παιδιά. 

22.01.2020 | 13:34

Γυναίκα χωρίς όνομα 22/1: Δύο γυναίκες πολεμούν μέχρι τέλους για τη ζωή που τους έκλεψαν: τη ζωή των παιδιών τους. Η σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» που σε κάθε επεισόδιο αποδεικνύεται όλο και πιο ανατρεπτική και προβάλλεται καθημερινά στις  18.15. Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, θα δούμε ότι η Κάτια αναγκάζεται να πάει να μείνει στην έπαυλη με την Έλλη και τα παιδιά.

Η Μαρίνα εξομολογείται στο Μιχάλη το σχέδιό της σε περίπτωση που ο Νίκος αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα. Η Μάρθα νιώθει ότι η σχέση της με τη Μαρίνα αναθερμαίνεται, ενώ ζητάει από το Νίκο να κρατήσει το στόμα του κλειστό και να μην προδώσει το μυστικό της Μαρίνας. Εν τω μεταξύ, το επισκεπτήριο της Μαρίνας στο Νίκο, έχει μια αναπάντεχη εξέλιξη.

Γυναίκα χωρίς όνομα 22/1

Γυναίκα χωρίς όνομα 21/1: Οι χθεσινές εξελίξεις

Στο χθεσινό επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς, ο αστυνόμος, προσπαθώντας να βρει την αλήθεια για την απαγωγή της Κάτιας, την φέρνει επίτηδες αντιμέτωπη στο τμήμα με τον Νίκο. Η Μαρίνα μαθαίνει πως ένας εξαιρετικά πετυχημένος δικηγόρος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Νίκου. Αναρωτιέται πώς μπορεί να έγινε αυτό. Ο Κωστής προσπαθεί να πείσει την Κλειώ πως κατέδωσε τον πατέρα της για να την προστατεύσει, όμως η Κλειώ νιώθοντας προδομένη του ζητά να χωρίσουν.

Ο Γιώργος προβληματίζεται για το αν πρέπει να αποκαλύψει στον Μανώλη την ύπαρξη της μητέρας του. Ο Αντρέας επιφυλάσσει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη στην Ρένα, ενώ την ίδια στιγμή η Σοφία αρχίζει να καταστρώνει το σχέδιο της για να πάρει το παιδί από τον Δημήτρη. Ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα της Μαρίνας μεγαλώνει και η Κάτια αποφασίζει να επισκεφτεί το δικηγόρο του Νίκου. Όταν, όμως, φτάσει στο γραφείο του θα έχει μια απρόβλεπτη συνάντηση.

Γυναίκα χωρίς όνομα 21/1

Exit mobile version