Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πίτμπουλ έφαγε το αφεντικό του: Σκύλος κατασπάραξε τη νεκρή ιδιοκτήτριά του
ΕΛΛΑΔΑ

Πίτμπουλ έφαγε το αφεντικό του: Σκύλος κατασπάραξε τη νεκρή ιδιοκτήτριά του

Πίτμπουλ έφαγε το αφεντικό του: Η άτυχη αυτή γυναίκα πέθανε μέσα στο σπίτι της στα Καλά Νερά, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο.

Πίτμπουλ έφαγε το αφεντικό του: Σοκ προκαλεί το περιστατικό που εκτυλίχθηκε το πρωί στο Βόλο. Συγκεκριμένα ένας σκύλος ράτσας πιτ μπουλ κατασπάραξε την ιδιοκτήτριά του μόλις αντιλήφθηκε πως εκείνη ήταν νεκρή. Όλα έγινε λίγο μετά τις 11:00. Αναλυτικότερα η 69χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας theNewspaper.gr αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα. Η άτυχη αυτή γυναίκα πέθανε μέσα στο σπίτι της στα Καλά Νερά, λίγα χιλιόμετρα έξω από τον Βόλο. Σημειώνεται ότι ο σύζυγός της απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι.

Μόλις επέστρεψε ωστόσο βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέματα. Η γυναίκα του βρισκόταν στο πάτωμα της κουζίνας και από πάνω της ο σκύλος που την δάγκωνε στο λαιμό και στο πρόσωπο, αλλά και σε άλλα σημεία του κορμιού της. Άμεσα, σε κατάσταση πανικού, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε αργότερα η γυναίκα είχε ήδη χάσει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις