Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Τράπεζα Ελλάδος ΑΣΕΠ: Έρχονται 60 θέσεις μόνιμης εργασίας
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τράπεζα Ελλάδος ΑΣΕΠ: Έρχονται 60 θέσεις μόνιμης εργασίας

Τράπεζα Ελλάδος ΑΣΕΠ: Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στο γραπτό διαγωνισμό για την πλήρωση θέσεων της Τράπεζας της Ελλάδος μπορούν να προσέλθουν σε εξεταστικά κέντρα που διαθέτουν τις κατάλληλες «ράμπες».

Τράπεζα Ελλάδος ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας, τακτικού προσωπικού (μόνιμες), «ανοίγουν» στην Τράπεζα της Ελλάδας, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣΕΠ. Για τις 60 θέσεις εργασίας, προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στην Τράπεζα της Ελλάδος θα πραγματοποιηθούν γραπτές εξετάσεις στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2020.

Οι εξετάσεις για τις θέσεις εργασίας στην Τράπεζα της Ελλάδος θα πραγματοποιηθούν στις Περιφερειακές Ενότητες: Αχαΐας (Πάτρα), Βορείου Τομέα Αθηνών, Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και Ηρακλείου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν το εξεταστικό τους κέντρο μέσα από την πλατφόρμα που βρίσκεται σε αυτόν τον σύνδεσμο. Το πρόγραμμα των εξετάσεων του ΑΣΕΠ έχει ως εξής:

 

Τράπεζα Ελλάδος ΑΣΕΠ: Οδηγίες για τους υποψηφίους

Οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στο γραπτό διαγωνισμό για την πλήρωση θέσεων της Τράπεζας της Ελλάδος και έχουν δυσχέρεια πρόσβασης στα εξεταστικά κέντρα λόγω κινητικών προβλημάτων, μπορούν να προσέλθουν σε εξεταστικά κέντρα που διαθέτουν τις κατάλληλες «ράμπες».

Προς το σκοπό αυτό, οι υποψήφιοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Α.Σ.Ε.Π. στο τηλ. 213 – 1319411 (ώρες 8:00-14:30). Τις ημέρες του διαγωνισμού, οι σχετικές τηλεφωνικές κλήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι την έναρξη των απογευματινών εξετάσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις