Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σακελλαροπούλου γάτες: Ιδιαίτερα φιλόζωη και φυσιολάτρης η υποψήφια ΠτΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαροπούλου γάτες: Ιδιαίτερα φιλόζωη και φυσιολάτρης η υποψήφια ΠτΔ

Σακελλαροπούλου γάτες: «Δεν πρόκειται για έναν στεγνό άνθρωπο», τόνισε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μάνδρου.

Σακελλαροπούλου γάτεςΣτην άλλη διάσταση του προφίλ της πρώτης γυναίκας υποψήφιας για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, αναφέρθηκε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μάνδρου. Όπως είπε η κα Μάνδρου στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η κα Σακελλαροπούλου έχει περιβαλλοντικές ανησυχίες και είναι φιλόζωη με ιδιαίτερη αγάπη στις γάτες. Δεν πρόκειται για ένα στεγνό άνθρωπο συμπλήρωσε μιλώντας για το προφίλ της.

Επιπρόσθετα, έχει διακριθεί για τη γνώση και τη στάση της σε θέματα υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, χωροταξίας, πολεοδομίας και ενέργειας, τόσο κατά την άσκηση των δικαστικών καθηκόντων της, όσο και των δημόσιων παρεμβάσεων της. Όπως σημειώνεται στο βιογραφικό της είναι «ιδιαίτερα ευαίσθητη σε περιβαλλοντικά θέματα, ενώ ως σύμβουλος Επικρατείας ήταν εισηγήτρια σε πολλές μεγάλες υποθέσεις όπως η εκτροπή του Αχελώου ποταμού στον Θεσσαλικό κάμπο, η διάσωση των προσφυγικών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ως διατηρητέων κ.λπ.».

Μάλιστα μένει στο Μεταξουργείο, σε πρότυπο συγκρότημα κατοικιών με 42 βιοκλιματικά διαμερίσματα, πράσινους χώρους και είσοδο με κάρτα και κωδικό. Παράλληλα, συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές στο facebook, από πεζοπορίες, ταξίδια, βόλτες στη θάλασσα. Επίσης σε αρκετές φωτογραφίες είναι με τους πιο στενούς ανθρώπους της οικογένειάς της, την κόρη της, Νιόβη, και τη μητέρα της, ενώ σε κάποιες άλλες είναι με τον σύντροφό της, νομικό Παύλο Κοτσώνη.

Δείτε ορισμένες εξ αυτών καθώς επίσης και το σχόλιο της Ιωάννας Μάνδρου:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις