Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρία Αντωνίου γυμνή: Οδηγεί topless στην Ιταλία
LIFESTYLE

Ρία Αντωνίου γυμνή: Οδηγεί topless στην Ιταλία

Ρία Αντωνίου γυμνή: Η 31χρονη καλλονή που έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Ιταλία όπου και εργάζεται, αποκαλύπτει το γυμνό στήθος της την ώρα που όπως φαίνεται οδηγεί στην Autostrada Μιλάνο - Φλωρεντία.

Ρία Αντωνίου γυμνήΤον… ορθό τρόπο οδήγησης διδάσκει στους Έλληνες αλλά και τους Ιταλούς followers της η πάντα… αποκαλυπτική Ρία Αντωνίου, η οποία κάνει καριέρα στη γειτονική Ιταλία. Έτσι το καυτό μοντέλο Ρία Αντωνίου κοινοποίησε ένα ιδιαίτερα σέξι story στο instagram της, όπου φαίνεται να οδηγεί φορώντας τη ζώνη ασφαλείας, χωρίς όμως να φοράει μπλούζα. Η 31χρονη καλλονή που έχει εγκατασταθεί μόνιμα στην Ιταλία όπου και εργάζεται, αποκαλύπτει το γυμνό στήθος της την ώρα που όπως φαίνεται οδηγεί στην Autostrada Μιλάνο – Φλωρεντία.

Μάλιστα η Ρία Αντωνίου φωτογραφήθηκε πρόσφατα σε αποκαλυπτικές πόζες για το ημερολόγιο του περιοδικού «For Men», προχωρώντας παράλληλα σε μια αποκάλυψη. Η Ελληνίδα καλλονή που τα τελευταία χρόνια κάνει καριέρα στην Ιταλία, ισχυρίστηκε ότι έχει υπάρξει για ένα διάστημα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. «Ναι, στο παρελθόν υπήρχε φλερτ με τον Ρονάλντο, αλλά τώρα είμαι ελεύθερη!», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του 29χρονου μοντέλου, που όμως δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την «περιπέτειά» της με τον Πορτογάλο σταρ. Πάντως να προσθέσουμε ότι όπως έχει δηλώσεις και η ίδια, αγαπημένος της αθλητής είναι ο Βαλεντίνο Ρόσι, ενώ ακόμη στο παρελθόν η Ρία έχει φωτογραφηθεί με τους Βιέρι, Ντελ Πιέρο και Τότι.

Δείτε το σέξι βίντεο της Ελληνίδας καλλονής:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις