Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτια Ζυγούλη Μάτι: Η αγωνία όταν ο πατέρας της εγκλωβίστηκε στις φωτιές (vid)
LIFESTYLE

Κάτια Ζυγούλη Μάτι: Η αγωνία όταν ο πατέρας της εγκλωβίστηκε στις φωτιές (vid)

Κάτια Ζυγούλη Μάτι: Ο πατέρας της, αφού πήγε σε ένα πάρκο τη μητέρα της μαζί με τον βενιαμίν της οικογένειας, επέστρεψε στο σπίτι για να βοηθήσει τον αδερφό του Σάκη Ρουβά και έτσι εγκλωβίστηκε από τη φωτιά.

Κάτια Ζυγούλη Μάτι: Τον τελευταίο καιρό η Κάτια Ζυγούλη έχει δημιουργήσει το δικό της κανάλι στην διαδικτυακή πλατφόρμα του youtube και μέσα από αυτό μοιράζεται προσωπικές και οικογενειακές ιστορίες. Στο βίντεο που ανέβασε χθες η σύζυγος του Σάκη Ρουβά πήγε οικογενειακώς για αναδάσωση στο λόφο της Πεντέλης και παράλληλα μίλησε για τις καταστροφικές φωτιές του 2018 στο Μάτι που στοίχισαν τη ζωή σε 100 συνανθρώπους μας. Όπως είναι γνωστό η οικογένεια του Σάκη Ρουβά έχει εξοχική κατοικία στο Νέο Βουτσά, όμως την ημέρα της φονικής πυρκαγιάς έλειπε μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του στην Κέρκυρα για διακοπές. Η Κάτια Ζυγούλη ειδοποιήθηκε από μία φίλη της για μια φωτιά που υπάρχει στην Καλλιτεχνούπολη και μαζί με το Σάκη Ρουβά ζήτησαν από τους δικούς τους να απομακρυνθούν από την περιοχή.

Ο πατέρας της, ο κύριος Νίκος, αφού πήγε σε ένα πάρκο τη μητέρα της μαζί με τον βενιαμίν της οικογένειας, τον Απόλλωνα, επέστρεψε στο σπίτι για να βοηθήσει τον αδερφό του Σάκη Ρουβά και έτσι εγκλωβίστηκε από τη φωτιά. Με τη βοήθεια ενός εθελοντή διασώστη ο πατέρας της σώθηκε. Η Κάτια Ζυγούλη στο βίντεο που ανέβασε περιγράφει την αγωνία που έζησε μέχρι να σιγουρευτεί ότι ο πατέρας της ήταν καλά.

Eίμαι καλά, κλείσε…

«Παίρνει ο πατέρας μου τον μικρό, τον Απόλλωνα, και για καλή μας τύχη αποφασίζει να τον πάει σε ένα πάρκο και όχι τελικά σε γειτονικό σπίτι, το οποίο τελικά κατέληξε να καεί. Απλά είχε τη φαεινή ιδέα να γυρίσει και να βοηθήσει τον Αποστόλη, τον αδερφό του Σάκη, να βάλει την πυρόσβεση, η οποία και τελικά μας έσωσε… ευτυχώς! Φτάνοντας σπίτι ο πατέρας μου, επιστρέφοντας από το πάρκο που έχει αφήσει τον μικρό μαζί με τη μητέρα μου, η φωτιά έχει φτάσει και στην προσπάθειά του να φύγει εγκλωβίστηκε.

Εγώ τώρα είμαι στην Κέρκυρα, κοιτάζω τη θάλασσα, το μόνο που ξέρω είναι ένα τηλέφωνο του Αποστόλη που μου λέει ότι η φωτιά έχει φτάσει και ότι ο πατέρας μου είναι εδώ: «Τι εννοείς είναι εδώ, πού είναι ο πατέρας μου, αφού τον έστειλα στο πάρκο». Παίρνω τηλέφωνο τον πατέρα μου, ο οποίος μου λέει «είμαι καλά, κλείσε» με μία φωνή πολύ ταλαιπωρημένη και το σήμα κόβεται, η μπαταρία πέφτει, κοιτάω τη θάλασσα μη ξέροντας αν ο πατέρας μου ζει ή όχι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις