Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μοίρες φονικό: Η συγκλονιστική μαρτυρία του γιου του θύματος στην Κρήτη
ΣΕ ΣΟΚ Ο ΓΙΟΣ

Μοίρες φονικό: Η συγκλονιστική μαρτυρία του γιου του θύματος στην Κρήτη

Μοίρες φονικό: «Αυτός ο άνθρωπος ήρθε με θολωμένο μυαλό στο σπίτι μας και μπορεί να είχαμε κι άλλα θύματα».

Μοίρες φονικό: Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί ο 51χρονος δράστης του φονικού στις Μοίρες Ηρακλείου με θύμα έναν 79χρονο. Ο 51χρονος έφτασε σε κατάσταση μέθης κάτω από το σπίτι της γυμνάστριας, πρώην συζύγου του το βράδυ της Τετάρτης έχοντας μαζί του και όπλο. Δεν γνώριζε που ακριβώς μένει η γυναίκα κι έτσι χτύπησε την πρώτη πόρτα που είδε μπροστά του. Άνοιξαν τα δύο εγγόνια του 79χρονου σπιτονοικοκύρη, 16 και 14 ετών, τα οποία στις επίμονες ερωτήσεις του 51χρονου απάντησαν πως η γυναίκα ζει στο κτίριο, αλλά όχι στο συγκεκριμένο σπίτι. Ο 51χρονος ζήτησε να μιλήσει με τον σπιτονοικοκύρη και τα παιδιά ενημέρωσαν τον παππού τους για την παρουσία του άνδρα, ζητώντας του όμως να μη βγει έξω λόγω της ανεξέλεγκτης κατάστασης στην οποία βρισκόταν ο αγροτοκτηνοτρόφος. Έτσι το μοιραίο δεν άργησε να γίνει.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του γιου του Κώστα Χατζάκη που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στις Μοίρες για το σκηνικό τρόμου που βίωσε όλη η οικογένεια τη νύχτα του φόνου. Όπως τόνισε ο γιος του θύματος μιλώντας στην κάμερα του ΚΡΗΤΗ TV: «Κάποιος ήρθε, χτύπησε εδώ στο σπίτι μας την πόρτα του πατέρα μου, τον ρώτησε κάποια πράγματα δεν ξέρω τι ακριβώς, δεν γνωρίζω, δεν ήμουν μπροστά, ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος, τον ξέρει όλη η κοινωνία εδώ, της Μεσαράς, ένας άνθρωπος 79 χρονών με προβλήματα υγείας.

Φονικό στις Μοίρες: «Μπορεί να είχαμε κι άλλα θύματα»

«Ήταν στο σπίτι του, άνοιξε την πόρτα, και έβγαλε ένας το όπλο και τον πυροβόλησε. Σταμάτησε την μητέρα μου, που μάλλον πήγαινε κι εκείνη να την σκοτώσει χωρίς να τον ξέρουμε, χωρίς να έχουμε καμία γνωριμία με αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανε στον πατέρα μου, στην οικογένεια τη δικιά μου. Δεν ξέρω αν έχει κάποια οικογενειακά με τους γείτονες. Αυτό δεν μας ενδιαφέρει ,δεν μας αφορά». Και συνέχισε «πυροβόλησε και προς τα παιδιά και μπορεί να είχαμε κι άλλα θύματα. Αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρω ήρθε με θολωμένο μυαλό για κάποια ζήλια με συγγενικό του πρόσωπο και ήρθε να βγάλει τα απωθημένα του σε λάθος ανθρώπους;».

Δείτε το βίντεο με τη μαρτυρία του γιου:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις