Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φονικό Κρήτη: Πήγε στο σπίτι της πρώην του και σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη
ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό Κρήτη: Πήγε στο σπίτι της πρώην του και σκότωσε τον σπιτονοικοκύρη

Φονικό Κρήτη: Νεκρός μέσα στο σπίτι του έπεσε ένας ηλικιωμένος άνδρας στις Μοίρες του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο μετά από πυροβολισμό, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται τραυματισμένη.

Φονικό Κρήτη: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 50χρονου που σε κατάσταση μέθης πυροβόλησε και σκότωσε έναν 80χρονο άντρα, τραυματίζοντας και την ηλικιωμένη σύζυγο στις Μοίρες, έχει εξαπολύσει η αστυνομία Ηρακλείου. Το φονικό σημειώθηκε όταν ο 50χρονος κατέφτασε στο σπίτι της πρώην συζύγου του και άρχισε να λογομαχεί έντονα μαζί της. Στον καυγά παρενέβη ο 80χρονος σπιτονοικοκύρης και η σύζυγός του.

Τότε, ο 50χρονος άντρας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του ηλικιωμένου και της συζύγου του. Οι σφαίρες τραυμάτισαν θανάσιμα τον 80χρονο, ενώ η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η δράστης έσπευσε να απομακρυνθεί από το σημείο και αναζητείται από την αστυνομία. Στην περιοχή υπήρξε μεγάλη αναστάτωση, ενώ οι γείτονες βγήκαν στους δρόμους, προκειμένου να μάθουν τι συνέβη, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις