Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Σρόιτερ: Συνέντευξη στον Alpha την Πέμπτη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Σρόιτερ: Συνέντευξη στον Alpha την Πέμπτη

Μητσοτάκης Σρόιτερ: Ο πρωθυπουργός ανοίγει τα χαρτιά του στον Αντώνη Σρόιτερ για θέματα που αφορούν στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική.

Μητσοτάκης Σρόιτερ: Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχεται τον Αντώνη Σρόιτερ και τον Alpha στο Μέγαρο Μαξίμου, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, στο Κεντρικό Δελτίο ειδήσεων του Alpha. Ο πρωθυπουργός ανοίγει τα χαρτιά του στον Αντώνη Σρόιτερ για θέματα που αφορούν στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική. Συγκεκριμένα, μιλάει για τις επόμενες κινήσεις του απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα. Παράλληλα, αποτιμά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και αποκαλύπτει τι διεμήνυσε στον Λευκό Οίκο σε σχέση με τις τουρκικές προκλήσεις.

Επίσης, στο πλαίσιο της αυριανής συνέντευξης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ερωτηθεί για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και τα σχέδιά του για την οικονομία. Η συνέντευξη που παραχωρεί ο πρωθυπουργός στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ θα ολοκληρωθεί λίγο πριν αρχίσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα μεταδοθεί εκτός στούντιο, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, με ζωντανή σύνδεση από τον χώρο τον οποίο χρησιμοποιούν όλοι οι δημοσιογράφοι όταν κάνουν ζωντανές συνδέσεις από το Μαξίμου. Από εκεί ο Αντώνης Σρόιτερ θα προλογίσει τη συνέντευξη που θα ακολουθήσει και κατόπιν θα παρουσιάσει την ειδησεογραφία της ημέρας και θα μεταδώσει τον παλμό της επικαιρότητας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις