Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Sin Boy Michael Jackson: Το γράμμα στον Βασιλιά της Ποπ και το… moonwalk
LIFESTYLE

Sin Boy Michael Jackson: Το γράμμα στον Βασιλιά της Ποπ και το… moonwalk

Sin Boy Michael Jackson: «Αγαπητέ Michael Jackson, αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μου έδειξες τον σωστό δρόμο στο πνευματικό μου ταξίδι και που μου έδωσες χαρά στις κακές μέρες μου».

Sin Boy Michael JacksonΝτόρο προκάλεσε για ακόμα μία φορά ο Sin Boy με ανάρτησή του στο Instagram. O Sin Boy μετά τον «πάταγο» που έκανε με τις μουσικές επιτυχίες του και τις περίεργες αναρτήσεις του στα social media, δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του ότι έχει αποφασίσει να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έτσι, δημοσιεύει πλέον, ελάχιστα πράγματα πολύ επιλεκτικά.

Πλέον την έχει… δει Michael Jackson στον οποίο μάλιστα αποφάσισε να… στείλει ένα γράμμα ευγνωμοσύνης: «Αγαπητέ Michael Jackson, αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μου έδειξες τον σωστό δρόμο στο πνευματικό μου ταξίδι και που μου έδωσες χαρά στις κακές μέρες μου. Σου γράφω αυτό το γράμμα γιατί δεν υπάρχει κανείς άλλος που θα μπορούσε να με καταλάβει καλύτερα από εσένα και να σου ζητώ μια τελευταία χάρη. Μπορείς σε παρακαλώ να εμφανιστείς και να μου διδάξεις το ‘’moon walk;’’», έγραφε στο γράμμα του ο γνωστός τράπερ.

Δείτε το γράμμα του Sin Boy:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

sent this letter to @michaeljackson

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sin Boy (@isyourboysinboy) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις