Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατέρας Τοπαλούδη: Έδωσε το χέρι στους γονείς των κατηγορούμενων
ΕΛΛΑΔΑ

Πατέρας Τοπαλούδη: Έδωσε το χέρι στους γονείς των κατηγορούμενων

Πατέρας Τοπαλούδη: Ο συντετριμμένος γονέας μίλησε με πόνο ψυχής στην κάμερα του Open.

Πατέρας Τοπαλούδη: Στις 28 Ιανουαρίου θα συνεχιστεί η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, ο πατέρας του θύματος, Ιωάννης Τοπαλούδης, κάνοντας δηλώσεις στο Open, είπε πως πήγε και έδωσε το χέρι του στους γονείς των δύο κατηγορούμενων, λέγοντάς τους πως θα προτιμούσε να μην γνωριστούν κάτω από τέτοιες συνθήκες και να ζούσε το παιδί του. Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, η γιαγιά του ενός φερόμενου δράστη, του ζήτησε συγνώμη.

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν που έπρεπε να αντικρίσουμε αυτά τα άτομα που έκαναν ότι έκαναν στο παιδί μας. Τα όσα λένε για συναίνεση είναι ψέμματα και συκοφαντίες. Αν υπήρχε συναίνεση γιατί την βασάνισαν και την βίασαν;», είπε αρχικά.

«Πρώτος πήγα και έδωσα το χέρι στους γονείς τους. Τους είπε ότι και αυτοί είναι γονείς και μακάρι να γνωριζόμασταν σε άλλες συνθήκες. Μακάρι να ξαναζωντάνευε το παιδί μου και να μην ήμασταν σε αυτή την κατάσταση. Κάποια στιγμή η γιαγιά του ενός ζήτησε συγνώμη».

Τοπαλούδη: “Γι’ αυτό δεν ζήτησαν συγγνώμη οι γονείς του εντολέα μου”

Πατέρας Τοπαλούδη: Η Φύσσα ήρθε να συμπαρασταθεί σαν μάνα που έχασε το παιδί της

Ο κ. Τοπαλούδης αναφέρθηκε και στην παρουσία της Μάγδας Φύσσα, μητέρας του Παύλου Φύσσα. «Ήρθε να συμπαρασταθεί κι αυτή σαν μάνα που έχασε το παιδί της. Ήταν μια κίνηση συμβολική και σημαντική», σχολίασε. Στην δίκη, που θα συνεχιστεί στις 28 του μηνός, οι δύο κατηγορούμενοι, ένας Ροδίτης 21 ετών και ένας Αλβανός υπήκοος 20 ετών, είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη. Κατά την μεταγωγή τους μάλιστα από το δικαστήριο, αίσθηση προκάλεσε η κίνηση του 21χρονου που ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο προς του δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις