Γκασπερίνι Φιορεντίνα: Ο προπονητής της Αταλάντα βγήκε εκτός εαυτού

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκασπερίνι Φιορεντίνα: Ο προπονητής της Αταλάντα βγήκε εκτός εαυτού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Βασίλη Γούσιος

Γκασπερίνι Φιορεντίνα: Η Αταλάντα αποκλείστηκε στο Κύπελλο στο “Αρτέμιο Φράνκι” από τη Φιορεντίνα και οι οπαδοί των γηπεδούχων έβριζαν τον προπονητή των Μπεργκαμάσκι.

15.01.2020 | 19:53

Γκασπερίνι ΦιορεντίναΣε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά των οπαδών της Φιορεντίνα προέβη ο προπονητής της Αταλάντα. Η Αταλάντα αποκλείστηκε στο Κύπελλο στο “Αρτέμιο Φράνκι” από τη Φιορεντίνα και οι οπαδοί των γηπεδούχων έβριζαν τον προπονητή των Μπεργκαμάσκι. Ωστόσο, ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι όχι μόνο δεν το άφησε ασχολίαστο στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς, αλλά επέστρεψε τον βαρύ χαρακτηρισμό που του απέδωσαν οι οπαδοί της Βιόλα, μιλώντας για τη μητέρα του: «Εγώ δεν έχω προσβάλει ποτέ κανέναν. Ήμουν παθιασμένος με το παιχνίδι κι εκείνοι μου έλεγαν ότι είμαι “ Πουτ@@@ς γιος”. Εμένα η μάνα μου πολέμησε για να είναι εδώ αυτοί οι ηλίθιοι. Πουτ@@@ς γιοι είναι αυτοί»!

Στα του αγώνα, αν και αγωνίστηκαν για περίπου 25 λεπτά με παίκτη λιγότερο, οι Βιόλα πήραν νίκη-πρόκριση με 2-1 κόντρα στην Αταλάντα και πέρασαν στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας. Εκεί τους περιμένει η Ίντερ, η οποία θα υποδεχτεί τη Φιορεντίνα την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου σε μονό νοκ άουτ ματς. Η ομάδα του Μπέπε Ιακίνι, ο οποίος ανέλαβε εδώ και μερικές εβδομάδες, προηγήθηκε στο 11′ με το πρώτο γκολ του Πάτρικ Κουτρόνε με τη φανέλα των Βιόλα, αφού η μεταγραφή του από τη Γουλβς είχε ολοκληρωθεί μόλις πριν από λίγες μέρες.

Ο φορμαρισμένος Ίλιτσιτς ισοφάρισε στο 67′ για την Αταλάντα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα η Φιορεντίνα έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Πετσέλα με δεύτερη κίτρινη για “θέατρο”. Ωστόσο, ο σύλλογος από τη Φλωρεντία με γκολ του δεξιού μπακ, Λιρόλα, στο 84′ πανηγύρισε τη νίκη-πρόκριση στους “8”.

Τα highlights της αναμέτρησης:
Exit mobile version