Γκουίνεθ Πάλτροου κερί: «Sold out» τα «κεριά με μυρωδιά αιδοίου»

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γκουίνεθ Πάλτροου κερί: «Sold out» τα «κεριά με μυρωδιά αιδοίου»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γκουίνεθ Πάλτροου κερί: Η Γκουίνεθ Πάλτροου για άλλη μια φορά πρωτοτυπεί με τις επιχειρηματικές ιδέες της και γίνεται αντικείμενο συζητήσεων.

14.01.2020 | 17:13

Γκουίνεθ Πάλτροου κερί: Η ξανθιά Γκουίνεθ Πάλτροου, πέρα από γοητευτική και ταλαντούχα, ξέρει καλά πώς να τραβά τα φώτα πάνω της. Το site «Goop», που κατά κύριο λόγο προωθεί και πουλάει μυστήριες θεραπείες και προϊόντα, είναι ήδη από τα πιο επιτυχημένα της αγοράς. Η εταιρεία της διάσημης ηθοποιού έχει δεχθεί κατά καιρούς σφοδρή κριτική από άτομα και φορείς, που πιστεύουν ότι προτείνει στους καταναλωτές προϊόντα και θεραπείες χωρίς καμία επιστημονική βάση, που μπορούν ακόμα και να αποβούν επιζήμια.

Αυτή τη φορά, το «Goop» βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας για ένα προϊόν, που… ερεθίζει τη φαντασία. Σύμφωνα με τη βρετανική Vogue, πρόκειται για ένα αρωματικό κερί που ξεχωρίζει τόσο για την τσουχτερή τιμή του όσο και για την πρωτότυπη ονομασία του. Το κερί «This Smells Like My Vagina» («Αυτό μυρίζει σαν τον κόλπο μου») αποτελεί προϊόν της συνεργασίας της Πάλτροου με τη φίρμα Heretic, κοστίζει 75 δολάρια και, όπως φαίνεται, έχει γίνει ανάρπαστο, αφού έχει ήδη ξεπουλήσει στο site.

O δημιουργός της Heretic Ντάγκλας Λιτλ είναι ένας αρωματοποιός που εμπνέεται από τη φύση και μοιράζεται το πάθος του για τις όμορφες μυρωδιές με την Γκουίνεθ Πάλτροου. «Οι δύο μας καθόμαστε παρέα στο πάτωμα και απολαμβάνουμε το “κόλλημά” μας για τα αρώματα», είχε πει στο παρελθόν η ηθοποιός, που δηλώνει θαυμάστρια του ταλέντου του Λιτλ. Παρά το παράξενο όνομά του, που έχει προκαλέσει σάλο, η περιγραφή του αρώματος στο site δείχνει ότι πρόκειται για ένα συνηθισμένο αρωματικό κερί, με νότες περγαμόντου, γερανιού και κέδρου, που δημιουργούν μια ατμόσφαιρα ερωτική, απελευθερώνοντας τη φαντασία.

Εφαρμογές με ατμό στο… αιδοίο

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Γκουίνεθ Πάλτροου «πειραματίζεται» με την ευαίσθητη περιοχή του σώματός της και το μοιράζεται με το κοινό. Το 2016, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, είχε αποκαλύψει ότι δοκιμάζει εφαρμογές με ατμό στο αιδοίο της: «Την πρώτη φορά σκέφτηκα πως είναι τρελό», είχε πει στο Cut. «Ο φίλος μου ο Μπεν μου έφερε το σύστημα ατμού και είπα, είσαι τρελός. Αλλά στο τέλος σκεφτόμουν “αυτό είναι τόσο υπέροχο”. Τότε άρχισα να κάνω έρευνα, αποτελεί κορεατική θεραπευτική μέθοδο εδώ και χιλιάδες χρόνια».

Exit mobile version