Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταυροπούλου – Πούμπουρας: Η οργή του Κρατερού και η αντίδραση της ίδιας της ηθοποιού
LIFESTYLE

Σταυροπούλου – Πούμπουρας: Η οργή του Κρατερού και η αντίδραση της ίδιας της ηθοποιού

Σταυροπούλου - Πούμπουρας: Η ηθοποιός «έπεσε» θύμα της εκπομπής Best Friend’s Fear, σε συνεργασία με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Σταυροπούλου – Πούμπουρας: Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν, χωρίς να το ξέρει, η πρώτη καλεσμένη και πρωταγωνίστρια στην καινούργια εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα, κατά την οποία σκαρώνει τρομακτικές φάρσες για τους διάσημους φίλους του. Με συνεργό την κόρη της ηθοποιού, λοιπόν, κατάστρωσαν ένα σχέδιο για να κάνουν τη Βίκυ Σταυροπούλου να τρομάξει και το πέτυχαν προκαλώντας όμως αντιδράσεις στα social media καθώς η φάρσα θεωρήθηκε από κάποιους ακραία. Σήμερα το πρωί ο Κρατερός Κατσούλης έκανε μια ιδιαίτερα αυστηρή τοποθέτηση μέσα από τη «Φωλιά των Κου Κου». Μετά την προβολή του βίντεο, ο παρουσιαστής και ηθοποιός ανέφερε τα εξής:

«Εγώ προσωπικά, λυπάμαι, αλλά θα σας πω ότι είμαι τελείως εναντίον όλων αυτών των πραγμάτων. Όπως και να το δει κανείς, για μένα είναι όλο λάθος, είναι όλο λάθος! Συγγνώμη, εγώ δεν το θεωρώ αστείο αυτό. Δεν νομίζω ότι έχει ξαναγίνει τέτοια φάρσα. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο με τσεκούρι να πέφτει πάνω σου, δεν θέλω να ξέρω πώς είναι. Μην δοκιμάσετε ποτέ να μου κάνετε εμένα τέτοιου είδους φάρσα. Το λέω ευθέως, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα, αλήθεια, δεν είναι καθόλου αστείο».

Τι είπε η Βίκυ Σταυροπούλου

Βίκυ Σταυροπούλου φάρσα: Η σκληρή αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου

Τη δυσαρέσκειά της δεν έκρυψε και η Σίσσυ Χρηστίδου για τη φάρσα με θύμα τη Βίκυ Σταυροπούλου. «Χριστέ μου, τι ήταν αυτό; Ειλικρινά, ένιωσα έναν κόμπο στο στομάχι μου που υπάρχει ξανά αυτή η εκπομπή εκεί έξω. Παιδιά, ειλικρινά, εγώ δεν γέλασα. Σάββα μου, σε αγαπάω, σε λατρεύω, αλλά… Το τι πέρασε αυτή η γυναίκα εκεί. Εγώ γενικά δεν διασκεδάζω με τις φάρσες. Δηλαδή και στους άλλους όταν συμβαίνουν με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό. Σε βάζω να τρομάξεις για να γελάσω;» σχολίασε στον αέρα της εκπομπής Έλα χαμογέλα η Σίσσυ Χρηστίδου. Και κατέληξε: «Καταλαβαίνω γιατί τηλεοπτικά έχει ενδιαφέρον, κι εγώ δεν μπορούσα να ξεκολλήσω, αλλά στεναχωριέμαι μετά».

Σταυροπούλου – Πούμπουρας: Τα backstage

Η Δανάη Μπάρκα ανέβασε στο Instagram βίντεο από τα backstage, όπου μαζί με τη μητέρα της πήγαν στο κοντρόλ μετά την αποκάλυψη της φάρσας. Η Δανάη, μάλιστα, ακόμα κι εκεί, δοκίμασε να τρομάξει τη μητέρα της η οποία ακόμα δεν είχε συνέλθει. Το βίντεο συνόδευε η εξής λεζάντα: “BACKSTAGE!! Αυτό έγινε αμέσως μετά την φάρσα. Πήγαμε στο «κοντρόλ» να δει λίγα πλάνα απ αυτό που μόλις είχε γυριστεί! Εμείς γελάσαμε πολύ/ αυτό να θυμάστε, (Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι επικίνδυνο για την μανούλα)”.

Σημειώνεται ότι πολλοί έγραψαν στα social media πως η φάρσα ήταν κακόγουστη, άλλοι “έπαιξαν” με αναμενόμενα memes, όπως και να’χει όμως, το όλο βίντεο έγινε viral.

https://www.instagram.com/p/B7MHb_cnwx4/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις