Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο Εθνική σήμερα: Σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ με νταλίκα – Ένας νεκρός
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Εθνική σήμερα: Σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ με νταλίκα – Ένας νεκρός

Τροχαίο Εθνική σήμερα: Στο λεωφορείο σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρχαν επιβάτες.

Τροχαίο Εθνική σήμερα: Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, στο ύψος των Οινοφύτων, όταν νταλίκα συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας έχασε τη ζωή του ενώ δύο ακόμη άτομα τραυματίστηκαν. Στο ΚΤΕΛ δεν υπήρχαν επιβάτες. Εξαιτίας του τροχαίου η δεξιά λωρίδα και η ΛΕΑ είναι κλειστές, με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί μεγάλες ουρές αυτοκινήτων.

Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο συνέβη χθες, στην περιοχή Ρίζια της Ορεστιάδας. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο ανέσυραν νεκρή μία γυναίκα από το αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο δυστύχημα.

Τρία άτομα στο νοσοκομείο από τροχαίο στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11/01) στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ύψος των γεφυριών του Αλάμπεη, περίπου ένα χιλιόμετρο από τη διασταύρωση της Συκιάς.

Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, δυο ΙΧ (το ένα επιβατικό, το δεύτερο αγροτικό) συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα τρία άτομα να μεταφερθούν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγρινίου. Συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα επέβαιναν στο ένα όχημα, ένας οδηγός στο αγροτικό. Η κατάσταση τους, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν εμπνέει ανησυχία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις