Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κουκάκι – ανακατάληψη: Νέα βίντεο από drone
ΕΛΛΑΔΑ

Κουκάκι – ανακατάληψη: Νέα βίντεο από drone

Κουκάκι - ανακατάληψη: Σε αυτά διακρίνεται καρέ – καρέ από ψηλά τι συνέβαινε στα δύο κτίρια τη στιγμή που έγινε η ανακατάληψη.

Κουκάκι – ανακατάληψη: Μετά τα δύο βίντεο από την επιχείρηση στο Κουκάκι, η ελληνική αστυνομία έδωσε νέες εικόνες, αυτή τη φορά από drone. Σε αυτά διακρίνεται καρέ – καρέ από ψηλά τι συνέβαινε στα δύο κτίρια τη στιγμή που έγινε η ανακατάληψη. Ειδικότερα, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα, οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την προσπάθεια εισβολής στο κτίριο της οδού Ματρόζου. Περίπου μια ώρα μετά, απομάκρυναν τα άτομα που είχαν μπει στο κτίριο, προχωρώντας συνολικά σε πέντε συλλήψεις.

Ανάλογη επιχείρηση έγινε και στο κτίριο της οδού Παναιτωλίου, όπου η εκκένωση από την Αστυνομία ολοκληρώθηκε στις 21:30, ενώ συνελήφθησαν οκτώ άτομα. Μάλιστα, κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να εισέλθουν στο εσωτερικό των δύο κτιρίων, τραυματίστηκαν συνολικά έξι αστυνομικοί, λόγω ρίψης αντικειμένων από τους καταληψίες. Την Κυριακή η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα οπτικό και οπτικοακουστικό υλικό από την επέμβαση στα κτίρια.

Δείτε τα βίντεο από drone:
Και τα βίντεο της επιχείρησης (πατήστε πάνω):
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις