Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπαρτζώκας Ολυμπιακός: Τέλος ο Κεμζούρα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπαρτζώκας Ολυμπιακός: Τέλος ο Κεμζούρα

Μπαρτζώκας Ολυμπιακός: Ο Λιθουανός προπονητής έδωσε το τελευταίο του ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού στη Βαλένθια και τη νίκη για την Ευρωλίγκα.

Μπαρτζώκας ΟλυμπιακόςΤο τέλος της συνεργασίας του με τον Κεστούτις Κεμζούρα ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός. Ο Λιθουανός προπονητής αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων. Πλέον αναμένεται η επιστροφή του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ήταν ήδη γνωστό, αλλά έγινε και επίσημο. Ο Λιθουανός προπονητής έδωσε το τελευταίο του ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού στη Βαλένθια και τη νίκη για την Ευρωλίγκα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον κόουτς Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος υπηρέτησε την ομάδα για ενάμιση χρόνο με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. Ο επόμενος τεχνικός που θα αναλάβει τους ερυθρόλευκους είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της επιστροφής του στον Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Κεμζούρα:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον κόουτς Κεστούτις Κεμζούρα. Ο Λιθουανός τεχνικός υπηρέτησε τον Ολυμπιακό για ενάμιση χρόνο με ευσυνειδησία και επαγγελματισμό για το καλό της ομάδας. Θέλουμε να ευχηθούμε στον coach Κεμζούρα, έναν αληθινό κύριο, καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις