Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καινούργιου – Μέγκι Ντρίο: Απίστευτο κράξιμο on air – “Δεν είναι επαγγελματίας”
LIFESTYLE

Καινούργιου – Μέγκι Ντρίο: Απίστευτο κράξιμο on air – “Δεν είναι επαγγελματίας”

Καινούργιου - Μέγκι Ντρίο: Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έκανε την έκπληξη, εντάσσοντας στην ομάδα της την πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της συνεργάτιδάς της.

Καινούργιου – Μέγκι Ντρίο: Τα παράπονά της για την Μέγκι Ντρίο εξέφρασε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής της η παρουσιάστρια, μιλώντας για τη σύντομη συνεργασία της Κωνσταντίνας Κομματά με την Ελένη Μενεγάκη, άδραξε την ευκαιρία να πετάξει τα «καρφιά» της για την Μέγκι Ντρίο. Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έκανε την έκπληξη, εντάσσοντας στην ομάδα της την πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της συνεργάτιδάς της.

«Να πω κάτι. Και εδώ τη Μέγκι κάποιες φορές δεν τη βλέπουμε στον αέρα. Δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι η Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Να το πω, με συγχωρείτε. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα. Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει. Πολλές φορές δεν έρχεται. Και είναι επαγγελματίες 30 χρόνια και είναι εδώ στην ώρα τους. Συγγνώμη, άσχετο, αλλά ήθελα να το πω. Γιατί αν συνεχίσουν έτσι κάποια νέα παιδιά που τώρα ξεκινάνε, γιατί η Μέγκι πήρε μια μεγάλη ευκαιρία, δε θα καταλήξουν πουθενά» είπε η Κατερίνα Καινούργιου, φανερά εκνευρισμένη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις