Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκρός Βούλγαρος οπαδός: Ο τραγικός πατέρας μιλάει για τον γιο του
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός Βούλγαρος οπαδός: Ο τραγικός πατέρας μιλάει για τον γιο του

Νεκρός Βούλγαρος οπαδός: Με δάκρυα στα μάτια, ο πατέρας του 28χρονου δήλωσε στη βουλγάρικη τηλεόραση πως είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον γιο του λίγες στιγμές πριν πεθάνει.

Νεκρός Βούλγαρος οπαδόςΈνα δράμα ζει η οικογένεια του Βούλγαρου οπαδού που έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη. Με δάκρυα στα μάτια, ο πατέρας του 28χρονου δήλωσε στη βουλγάρικη τηλεόραση πως είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον γιο του λίγες στιγμές πριν πεθάνει, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι τον περίμενε. Τονίζει, μάλιστα, ότι ο νεαρός ήταν ήδη νεκρός, πριν τον πατήσει το αυτοκίνητο, από τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε.

«Το δικό μου το παιδί ήταν δολοφονημένο. Εγώ δεν θα τους συγχωρήσω. Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να τιμωρηθούν, με νόμιμο τρόπο», είπε και συνέχισε: «Μας τον έδειξαν! Ήταν τρομακτικό! Ήταν σκοτωμένος! Τον είχαν διαλύσει». «Για εμάς αυτό δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά. Δεν τους είχε προκαλέσει σε τίποτα και κανείς δεν αξίζει να χάσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο», είπε η αδερφή του άτυχου οπαδού. «Δεν είναι νορμάλ, στον 21ο αιώνα, σε ευρωπαϊκή χώρα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα», δήλωσε η μητέρα του 28χρονου.

Νεκρός Βούλγαρος οπαδός: Προφυλακιστέος ο ένας συλληφθείς

Παράλληλα, προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας από τους δύο συλληφθέντες οι οποίοι κατηγορούνται για το θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου, στη διάρκεια επεισοδίου μεταξύ οπαδών την περασμένη Κυριακή, πριν από τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα Αρη – ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την πολύωρη ανακριτική διαδικασία και με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές ο 24χρονος συλληφθείς, ενώ ο συγκατηγορούμενός του στην ίδια υπόθεση, ηλικίας 26 ετών, αφέθηκε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις