Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μεταξουργείο νεκροί: Τραγικός θάνατος για τους γονείς – Ηλικίας 9, 11 και 17 τα παιδιά
ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Μεταξουργείο νεκροί: Τραγικός θάνατος για τους γονείς – Ηλικίας 9, 11 και 17 τα παιδιά

Μεταξουργείο νεκροί: Μέσα στο σπίτι υπήρχε μια σόμπα υγραερίου και πλέον οι Αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο ο θάνατος του ζευγαριού να προκλήθηκε από αναθυμιάσεις.

Μεταξουργείο νεκροί: Σοκ προκαλεί η τραγωδία με γονείς τριών παιδιών να χάνουν τη ζωή τους πιθανότατα από αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από διαρροή υγραερίου σόμπας στο διαμέρισμά τους στο Μεταξουργείο. Συγκεκριμένα ένας άνδρας και μία γυναίκα, 54 και 45 ετών αντίστοιχα εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους, στο οποίο βρίσκονταν και τα παιδιά τους ηλικίας 16, 11 και 7 τα οποία σώθηκαν καθώς κοιμόντουσαν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν το πρωί της Παρασκευής στο διαμέρισμα του πέμπτου ορόφου στην πολυκατοικία της οδού Βίκτωρος Ουγκό διαπίστωσαν, κατά πληροφορίες, ότι οι σοροί του άτυχου ζευγαριού από το Πακιστάν ήταν σε ακαμψία, στοιχείο που δείχνει ότι οι γονείς των τριών παιδιών έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΕΚΑΒ ειδοποίησε το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδί της οικογένειας.

Τα τρία παιδιά (9, 11, 17 ετών), βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από την ανείπωτη τραγωδία. Τις έρευνες έχουν αναλάβει αστυνομικοί από το ΑΤ Ομονοίας προκειμένου να διακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

Υπενθυμίζεται πως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένας 63χρονος βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο στο σπίτι του στον Διόνυσο, ενώ η γυναίκα του χωρίς τις αισθήσεις της σε άλλο δωμάτιο.Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως το ζευγάρι έχασε τις αισθήσεις του από αναθυμιάσεις του λέβητα. Η σύζυγός του άτυχου άνδρα χαροπαλεύει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του ΚΑΤ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις