«Άγριες Μέλισσες»: Ο Ενωμοτάρχης, Γιώργος Σουξές για την ιστορία του επιθέτου του

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Ενωμοτάρχης, Γιώργος Σουξές για την ιστορία του επιθέτου του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Γιώργος Σουξές αποκάλυψε την πραγματική ιστορία αλλά και μία ψεύτικη, η οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, αρέσει στις γυναίκες.

09.01.2020 | 19:51

«Άγριες Μέλισσες»: Ο Ενωμοτάρχης των «Άγριων Μελισσών», κατά κόσμος Γιώργος Σουξές, ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο ηθοποιός μίλησε για τις «Αγριες Μέλισσες», οι οποίες συνεχίζουν με καταιγιστικές εξελίξεις, αλλά μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ιστορία του επιθέτου του. Ο Γιώργος Σουξές αποκάλυψε την πραγματική ιστορία αλλά και μία ψεύτικη, η οποία, όπως είπε χαρακτηριστικά, αρέσει στις γυναίκες.

«Η αληθινή ιστορία είναι ότι ο προ προ προπάππος μου ζούσε σε ένα πολύ φτωχό χωριό και πήγε σε ένα άλλον χωριό για να δουλέψει ο άνθρωπος. Εκεί τον είχαν όλο… ξου ξου ξου, ο ξουξιές, ο Σουξές. Ήταν ξένος και δεν τον ήθελαν. Η ψεύτικη ιστορία είναι ότι ένας Ισπανός πειρατής ονόματι Χόρχε Μαρία Θουξέθ έφτασε κάποτε στην Ελλάδα, αγάπησε μια Ελληνοπούλα και έμεινε. Αλλά δεν γινόταν να τον λένε Θουξέθ και το έκανε Σουξές. Αυτή η ιστορία είναι που αρέσει και στις γυναίκες», είπε ο Ενωμοτάρχης των «Άγριων Μελισσών».

«Άγριες Μέλισσες»: Δείτε εδώ την συνέντευξη του ηθοποιού, Γιώργου Σουξέ

Exit mobile version