Ελεάννα Τρυφίδου ΣΚΑΙ: Τίτλοι τέλους στην συνεργασία με την αρχισυντάκτρια του Γιώργου Λιάγκα

LIFESTYLE

Ελεάννα Τρυφίδου ΣΚΑΙ: Τίτλοι τέλους στην συνεργασία με την αρχισυντάκτρια του Γιώργου Λιάγκα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Ελεάννα Τρυφίδου ΣΚΑΙ: Η Ελεάννα Τρυφίδου έγινε αποδέκτης έντονης δυσαρέσκειας από τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ.

09.01.2020 | 19:37

Ελεάννα Τρυφίδου ΣΚΑΙ: Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ έληξε την συνεργασία του με την αρχισυντάκτρια της εκπομπής, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», Ελεάννα Τρυφίδου. Η Ελεάννα Τρυφίδου έγινε αποδέκτης έντονης δυσαρέσκειας από τους υπεύθυνους του ΣΚΑΪ. Φυσικά, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η απρέπεια της εκπομπής να σχολιάσει περιπαικτικά το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας στο ΑΠΘ.

Ωστόσο, όπως μαθαίνουμε, το άκομψο περιστατικό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο, αλλά και βαριά καμπάνα του ΕΣΡ στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, δεν ήταν το μοναδικό σημείο τριβής ανάμεσα στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια της εκπομπής. Ο ΣΚΑΪ είχε από καιρό ενστάσεις αναφορικά με τη θεματολογία της εκπομπής. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο τηλεοπτικός σταθμός προέβαλε σημαντικές ενστάσεις τόσο για τα θέματα που επιλέγονταν από την Ελεάννα Τρυφίδου, όσο όμως και με τον τρόπο παρουσίασης τους στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Η αναπαράσταση στην εκπομπή του Λιάγκα

Ελεάννα Τρυφίδου ΣΚΑΙ: Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

Ο ίδιος ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας, δεν έχει ακόμη τοποθετηθεί για την απομάκρυνση της στενής του συνεργάτη. Άλλωστε, ο Γιώργος Λιάγκας έχει αναφερθεί επανειλημμένως στο περιστατικό, χαρακτηρίζοντας το 2019 μια από τις πιο δύσκολες τηλεοπτικές του χρονιές, γεγονός που προμηνύει πως θα δεχτεί την αλλαγή στην ομάδα της εκπομπής του.

Πρέπει να θυμίσουμε πως η Ελεάννα Τρυφίδου υπήρξε επί σειρά ετών αρχισυντάκτρια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και μετακινήθηκε στον ΣΚΑΪ, μόνο και μόνο για να βρεθεί στο τιμόνι του νέου τηλεοπτικού εγχειρήματος του παρουσιαστή.

Καμιά άλλη αλλαγή στο «Μεσημέρι»

Για την ώρα δεν αναμένεται κάποια περαιτέρω αλλαγή στο πάνελ της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», μετά την αποχώρηση της Ελεάννας Τρυφίδου. Η απομάκρυνση της Ελεάννας Τρυφίδου έρχεται μετά το πρόστιμο 150.000 ευρώ που επέβαλε το ΕΣΡ στον ΣΚΑΪ και λίγες ημέρες πριν εφαρμοστεί η πενθήμερη αναστολή μετάδοσης της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα την εβδομάδα 20 με 24 Γενάρη.

Exit mobile version