Έλον Μασκ σύντροφος: Μια γυμνή φωτογραφία “φουντώνει” τα σενάρια για έκτο παιδί

ΚΟΣΜΟΣ

Έλον Μασκ σύντροφος: Μια γυμνή φωτογραφία “φουντώνει” τα σενάρια για έκτο παιδί

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έλον Μασκ σύντροφος: Στη φωτογραφία, η οποία, πάντως, «κατέβηκε» από το Instagram επειδή φαίνονταν οι θηλές του στήθους της τραγουδίστριας.

09.01.2020 | 11:42

Έλον Μασκ σύντροφος: Τα σενάρια ότι ο Έλον Μάσκ μπορεί να γίνει πατέρας για έκτη φορά πυροδότησε η σύντροφός του από το 2018 και τραγουδίστρια στο επάγγελμα Grimes με μια γυμνή φωτογραφία της που ανήρτησε στο Instagram. Στη φωτογραφία, η οποία, πάντως, «κατέβηκε» από το Instagram επειδή φαίνονταν οι θηλές του στήθους της τραγουδίστριας, η σύντροφος του Μασκ είχε μια ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά πάνω στην οποία ήταν ζωγραφισμένο ένα έμβρυο.

Όταν, δε, ένας από τους followers της την επαίνεσε για το γεγονός ότι δεν είχε κρύψει τις θηλές της η τραγουδίστρια στην απάντησή της αναφέρθηκε στην «πολεμική κατάσταση» όταν μια γυναίκα είναι έγκυος. Η Grimes, ωστόσο, επανήλθε στο Instagram με την ίδια φωτογραφία ελαφρώς «πειραγμένη» χωρίς στη δεύτερη ανάρτησή της – με τις κοτσίδες της να καλύπτουν τις θηλές της – να κάνει κάποια αναφορά στο ενδεχόμενο εγκυμοσύνης. Σημειώνεται ότι ο Έλον Μασκ είναι ήδη πατέρας πέντε γιους από προηγούμενο γάμο.

https://twitter.com/Grimezsz/status/1215024576767217664?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1215024576767217664&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Flife-style%2Farticle%2F962740%2Fpateras-xana-o-elon-mask-i-gumni-fotografia-tis-filis-tou-foudose-ta-senaria%2F

Έλον Μασκ σύντροφος: Ποια είναι η Γκράιμς

Γεννημένη ως Κλερ Ελίζ, η Γκράιμς είναι τραγουδίστρια, παραγωγός και δημιουργός, ενώ στο βιογραφικό της εμφανίζεται και ως «οπτική καλλιτέχνιδα». Είναι καναδικής καταγωγής, ενώ πρόγονοί της προέρχονται και από την Ουκρανία.

Έχει κυκλοφορήσει τέσσερα άλμπουμ και χαρακτηριστικό της είναι το ψέλλισμα στην ερμηνεία της.

Θεωρείται από κάποιους μούσα της μόδας και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την σχεδιάστρια Στέλα Μακάρτνεϊ.

Πώς γνωρίστηκαν

Η γνωριμία της με τον δισεκατομμυριούχο έγινε μέσω διαδικτύου. Ο Μασκ είχε κάνει ένα αστείο για την τεχνητή νοημοσύνη μέσω twitter και, όπως αποδείχθηκε, η τραγουδίστρια είχε γράψει ένα τραγούδι με το ίδιο αστείο. Οι followers το επεσήμαναν στον Μασκ, καλώντας τον να τη ζητήσει σε ραντεβού, όπως και προφανώς έκανε.

Exit mobile version