Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαρέβα Αμερική: Τα ρούχα που επέλεξε η σύζυγος Μητσοτάκη – Με jumpsuit και η Μελάνια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρέβα Αμερική: Τα ρούχα που επέλεξε η σύζυγος Μητσοτάκη – Με jumpsuit και η Μελάνια

Μαρέβα Αμερική: Η Μαρέβα Μητσοτάκη φορώντας ένα ζεστό παλτό, συνόδευσε τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος φορούσε επίσης ένα ζεστό γκρι παλτό.

Μαρέβα Αμερική: Οι στιλιστικές επιλογές της Μαρέβας Μητσοτάκη, αλλά και της Μελάνια Τραμπ κατά τη συνάντηση στον Λευκό Οίκο, τράβηξαν και πάλι το ενδιαφέρον.  Το ζεύγος Κυριάκου και Μαρέβας Μητσοτάκη κατέφθασαν στον Λευκό Οίκο λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ ώρα Ελλάδας όπου έγιναν δεκτοί από το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ. Ο καιρός στην Ουάσιγκτον κατά την επίσκεψη του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη ήταν βροχερός, με το κρύο να είναι τσουχτερό και την θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 3 βαθμούς Κελσίου.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη φορώντας ένα ζεστό παλτό, συνόδευσε τον Έλληνα πρωθυπουργό, ο οποίος φορούσε επίσης ένα ζεστό γκρι παλτό πάνω από το σακάκι του, την ώρα που το ζεύγος γινόταν δεκτό από τον πρόεδρο των ΗΠΑ και την Μελάνια Τραμπ. Η σύζυγος του πρωθυπουργού χαιρέτισε την Πρώτη Κυρία, η οποία φαίνεται να ανταπέδωσε εγκάρδια την χειραψία με ένα χαμόγελο. Οι πρώτες φωτογραφίες του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ, με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκαν κάτω από δύο μεγάλες ομπρέλες, προκειμένου τα ζευγάρια να προστατευθούν από την βροχή. Η Πρώτη Κυρία κάθισε πλάι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ η Μαρέβα Μητσοτάκη στάθηκε δίπλα στον Αμερικανό Πρόεδρο.

Μαρέβα Αμερική: Η κ. Μητσοτάκη έβγαλε το παλτό της

Λίγα λεπτά αργότερα, η Μελάνια Τραμπ και η Μαρέβα Μητσοτάκη άλλαξαν θέσεις και στάθηκαν πλάι στους συζύγους τους για τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Σε αυτές τις λήψεις, τόσο η Μαρέβα Μητσοτάκη, όσο όμως και ο Έλληνας πρωθυπουργός έβγαλαν τα παλτό τους. Ο κ. Μητσοτάκης επέλεξε ένα κλασικό μπλε σακάκι σε στενή γραμμή, με μπλε γραβάτα, ενώ η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε τόνους του καφέ – σοκολά για το jumsuit, αλλά και τα παπούτσια.

Έχοντας πάντα την τσάντα Chanel στον δεξί ώμο, η Μαρέβα Μητσοτάκη φορούσε αρχικά ένα μαύρο παλτό. Όταν το έβγαλε, αποκαλύφθηκε το jumpsuit με γόβες στην ίδια απόχρωση. Παράλληλα στα αριστερά του ρούχου της διακρίνεται μια καρφίτσα σε σχήμα λιβελούλας. Την ίδια καρφίτσα φορούσε η Μαρέβα Μητσοτάκη στο ταξίδι με τον πρωθυπουργό στην Κίνα, όταν και επέλεξε μια δημιουργία του Βασίλη Ζούλια. Τέλος, η Μαρέβα Μητσοτάκη φορούσε ένα διακριτικό hair accessory στα μαλλιά.

Με μακρύ καρό jumpsuit σε αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι και μαύρη ζώνη με φαρδιά αγκράφα υποδέχτηκε την Μαρέβα Μητσοτάκη και τον Έλληνα πρωθυπουργό η Μελάνια Τραμπ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις