Αεροσκάφος παρασύρθηκε Κωνσταντινούπολη: Πανικός στο αεροδρόμιο λόγω κακοκαιρίας

ΚΟΣΜΟΣ

Αεροσκάφος παρασύρθηκε Κωνσταντινούπολη: Πανικός στο αεροδρόμιο λόγω κακοκαιρίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Αεροσκάφος παρασύρθηκε Κωνσταντινούπολη: Ο διεθνής τερματικός σταθμός της «Σαμπιχά Γκιοκτσέν» σταμάτησε όλες τις πτήσεις από τις 9:43 μέχρι τις 11:20 π.μ.

07.01.2020 | 21:20

Αεροσκάφος παρασύρθηκε Κωνσταντινούπολη: Πανικός επικράτησε το πρωί στο αεροδρόμιο «Σαμπιχά Γκιοκτσέν» της Κωνσταντινούπολης. Ο χαμός αυτός επικράτησε, όταν αεροσκάφος Boeing 737 έφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης. Ο διεθνής τερματικός σταθμός της «Σαμπιχά Γκιοκτσέν» σταμάτησε όλες τις πτήσεις από τις 9:43 μέχρι τις 11:20 π.μ., όπως ανέφερε η τουρκική εφημερίδα «Hürriyet».

Από το συμβάν, που προκλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη χώρα, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Σημειώνεται ότι ο αερομεταφορέας Turkish Airlines δήλωσε ότι ακυρώνει όλες τις πτήσεις προς και από το αεροδρόμιο μέχρι τις 3 μ.μ. και θα αναστείλει εφεξής τις πτήσεις μέχρι νεωτέρας.

Βίντεο από το αεροσκάφος

Αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Πάφου

Ακόμα μία επεισοδιακή προσγείωση αεροσκάφους σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου.  Xωρίς πρόβλημα προσγειώθηκε γύρω στις 18:00 χτες το απόγευμα  στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου αεροσκάφος της Εasy Jet που κτυπήθηκε από κεραυνό κατά την προσγείωσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το αεροσκάφος που εκτελούσε πτήση από Λούτον προς Πάφο με 160 επιβάτες κτυπήθηκε από κεραυνό κατά την ώρα της προσγείωσης με αποτέλεσμα να υποστεί βλάβη στα ηλεκτρονικά του συστήματα.

Δείτε ακόμα

Θρήνος στην Καμπότζη: Κατέρρευσε πολυώροφο κτίριο – Δεκάδες νεκροί, ανάμεσά τους βρέφη (vids)
Exit mobile version