Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πατούλη Λονδίνο: Απόδραση για το ερωτευμένο ζεύγος – Το σέξι διάφανο τοπ της Μαρίνας
LIFESTYLE

Πατούλη Λονδίνο: Απόδραση για το ερωτευμένο ζεύγος – Το σέξι διάφανο τοπ της Μαρίνας

Πατούλη Λονδίνο: Η Μαρίνα Πατούλη μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες από τις βόλτες της στους διάσημους και στολισμένους δρόμους του Λονδίνου.

Πατούλη Λονδίνο: Απόδραση στο Λονδίνο έκαναν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης με την σύζυγό του Μαρίνα. Έχοντας περάσει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα, η Μαρίνα Πατούλη με τον σύζυγό της και εκλεκτούς φίλους, περνούν μερικές ημέρες στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, φροντίζοντας να ποστάρει πολλές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Glamorous, όπως πάντα – πριν από λίγες ημέρες πόζαρε στο Προεδρικό Μέγαρο σαν να φωτογραφιζόταν για περιοδικό – η Μαρίνα Πατούλη περπάτησε σε μερικούς από τους πιο γνωστούς και στολισμένους δρόμους του Λονδίνου.

Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, επέλεξε για την κομψή της εμφάνιση, ένα λευκό παλτό με γούνα και ένα βελούδινο κυπαρισσί φόρεμα. Το λουκ ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μπότες Louis Vuitton, φουλάρι στο λαιμό και ταμπά καπέλο για να μην κρυώνει. Στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Μια σύντομη απόδραση σε Λονδρέζικη εορταστική ατμόσφαιρα!! ».  Στην συνέχεια, άλλαξε ρούχα και πόζαρε με φίλους,φορώντας ένα διάφανο σέξι μαύρο τοπ, με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι, μποτάκια με γούνα, μαύρο καπέλο αυτή την φορά και μαύρο σακάκι, αψηφώντας το κρύο.

Πατούλη Λονδίνο: Το σχόλιο της Ακρίτα

Την Μαρίνα Πατούλη τρόλαρε στο Facebook η Ελενα Ακρίτα με μια ανάρτηση που μας θυμίζει την εποχή της τηλεοπτικής σειράς Δυναστεία. Η γνωστή δημοσιογράφος έβαλε δύο χαρακτηριστικές φωτογραφίες δίπλα – δίπλα και έγραψε: Δυναστεία’ 1981-2019. Οι Κάρινγκτονς δίνουν σκυτάλη στους Πατούλιανς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις