Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος – Μαρίνα Πατούλη: Συνεχίζουν εορταστικά στο Λονδίνο
LIFESTYLE

Γιώργος – Μαρίνα Πατούλη: Συνεχίζουν εορταστικά στο Λονδίνο

Γιώργος - Μαρίνα Πατούλη: Η Μαρίνα Πατούλη μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφίες από τις βόλτες της στους διάσημους και στολισμένους δρόμους του Λονδίνου.

Γιώργος – Μαρίνα Πατούλη: Αφού πέρασαν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην Αθήνα η Μαρίνα και ο Γιώργος Πατούλης συνεχίζουν εορταστικά στο χριστουγεννιάτικο Λονδίνο. Το ζευγάρι μετά τις υποχρεώσεις στην περιφέρεια λόγω γιορτών αλλά και κακοκαιρίας έκαναν μια μικρή απόδραση στο Λονδίνο.

Η Μαρίνα Πατούλη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τις βόλτες της στους διάσημους και στολισμένους δρόμους του Λονδίνου. Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής επέλεξε ένα λευκό παλτό με γούνα, ένα βελούδινο φόρεμα που συνδύασε με μπότες διάσημου γαλλικού οίκου ενώ το λουκ της συμπλήρωσε ένα πολύχρωμο φουλάρι και ένα καπέλο!

Γιώργος – Μαρίνα Πατούλη: H ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο Facebook

Με μια καυστική ανάρτησή της, η Έλενα Ακρίτα βάζει στο στόχαστρό της, την οικογένεια Πατούλη. Έχοντας αναρτήσει δύο φωτογραφίες, μία από την περίφημη οικογένεια… Κάρινγκτον της Δυναστείας και μία με την κυρία Πατούλη και άλλες κυρίες γύρω της, έγραψε ως λεζάντα: ‘Δυναστεία’ 1981-2019. Οι Κάρινγκτονς δίνουν σκυτάλη στους Πατούλιανς! Με μια ανάλογη φωτογραφία είχε καλωρίσει το νέο έτος ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Πατούλης, με τη σύζυγό του: «Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους το 2020 να είναι μια χρονιά ενότητας, δύναμης και ανασυγκρότησης, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Καλή Χρονιά!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις