Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αναστασία Γιούσεφ σπίτι: Η σέξι χορεύτρια μαγειρεύει… ομελέτα
LIFESTYLE

Αναστασία Γιούσεφ σπίτι: Η σέξι χορεύτρια μαγειρεύει… ομελέτα

Αναστασία Γιούσεφ σπίτι: Η σέξι χορεύτρια υποδέχθηκε την κάμερα της εκπομπής στο ευρύχωρο σπίτι της και επιχείρησε να μαγειρέψει μια ομελέτα.

Αναστασία Γιούσεφ σπίτιΤις… μαγειρικές της ικανότητες επέδειξε στο «Μεσημέρι YES» η Αναστασία Γιούσεφ. Η σέξι χορεύτρια υποδέχθηκε την κάμερα της εκπομπής στο ευρύχωρο σπίτι της και επιχείρησε να μαγειρέψει μια ομελέτα. Αλλά όχι μία απλή ομελέτα, την… ομελέτα. Αμέσως μόλις η δημοσιογράφος της εκπομπής, Μαρία Βλάχου βρέθηκε στο σπίτι, η Αναστασία Γιούσεφ την οδήγησε στην κουζίνα όπου και ξεκίνησε την προετοιμασία για την συνταγή της.

Πρώτη της κίνηση ήταν να πλύνει καλά ένα αγγούρι, το οποίο ωστόσο πρόδωσε πως δεν θα έβαζε μέσα στην ομελέτα αλλά δίπλα σε αυτήν για σαλατούλα! Έπειτα έβαλε τα αυγά σε ένα μπολ και πρόσθεσε… λαθεμένα το λάδι σε αυτό. Η συνέχεια, επί της οθόνης, εκτιμούμε πως θα έμοιαζε φτωχή σε μια περιγραφή. “Νόμιζα πως δεν θα έβρισκα άνθρωπο που θα καταλάβει πως κάνω καθαρά επαγγελματικά την δουλειά μου, αλλά η τωρινή μου σχέση δεν ζηλεύει” σημείωσε, μέσα σε όλα, η σέξι χορεύτρια κατά τη διάρκεια που ετοίμαζε την ομελέτα της.

Δείτε το βίντεο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις