Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φονικό Πετράλωνα – δράστης: Σηκωτό πήγαν τον 21χρονο στον ανακριτή
ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό Πετράλωνα – δράστης: Σηκωτό πήγαν τον 21χρονο στον ανακριτή

Φονικό Πετράλωνα - δράστης: O νεαρός φέρεται να σκότωσε τον νονό του, την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Πανδώρου, στα Πετράλωνα.

Φονικό Πετράλωνα – δράστης: Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 21χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και στη συνέχεια πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του, στην περιοχή των Πετραλώνων. Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του νεαρού με ομόφωνη γνώμη, ενώ οι δικαστικές αρχές διέταξαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να κριθεί εάν χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ο 21χρονος κατηγορείται για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και τα πλημμελήματα της παράνομης οπλοφορίας και παράνομης οπλοχρησίας. Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός φέρεται να σκότωσε τον νονό του, την ώρα που κοιμόταν στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Πανδώρου, στα Πετράλωνα. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο 21χρονος ανέφερε για μια ακόμη φορά πως προχώρησε στη συγκεκριμένη πράξη επειδή ο 52χρονος νονός του κακομεταχειριζόταν συστηματικά τη μητέρα του. «Χτυπούσε τη μητέρα μου. Δεν το άντεχα αυτό. Άλλη μία φορά σκέφτηκα να τον σκοτώσω, αλλά το έκανα τώρα».

«Τον σκότωσα την ώρα που ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι και κοιμόταν. Η μητέρα μου ήταν σε άλλο δωμάτιο και δεν κατάλαβε το παραμικρό. Τεμάχισα το πτώμα και το έβαλα σε τέσσερις σακούλες σκουπιδιών, τις οποίες πέταξα σε κάδο απορριμμάτων», φέρεται να ισχυρίστηκε.

Δείτε φωτογραφίες του Intime

Ένταση κατά τη μεταγωγή του

Σημειώνεται ότι την ώρα της μεταγωγής του νεαρού δημιουργήθηκε ένταση καθώς ο 21χρονος αρνιόταν να βγει από το αυτοκίνητο της αστυνομίας, καλώντας σε βοήθεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις