Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακρίτα – Τζιτζικώστας: Το μεγάλο “καρφί” της δημοσιογράφου
ΕΛΛΑΔΑ

Ακρίτα – Τζιτζικώστας: Το μεγάλο “καρφί” της δημοσιογράφου

Ακρίτα - Τζιτζικώστας: Αν και απολογήθηκε δε γλίτωσε από τα... «πυρά» της Έλενας Ακρίτα ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ακρίτα – Τζιτζικώστας: Με… δηλητηριώδη τρόπο σχολίασε η Έλενα Ακρίτα το ατόπημα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος επιχειρώντας να κάνει χιούμορ, άφησε υπονοούμενα για τις γυναίκες εργαζόμενες στην Περιφέρεια, λέγοντας ότι «από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη».

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο, η Έλενα Ακρίτα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και σημείωσε στο Facebook: «Κύριε Τζιτζικώστα, μη ζητάτε συγγνώμη επειδή ο αγαπημένος σας σκηνοθέτης είναι ο Σειρηνάκης, γούστα είναι αυτά, αλίμονο».

Oι αναφορές Τζιτζικώστα

Με αφορμή τις πρωτοχρονιάτικες ευχές, ο εκπρόσωπος του Film Office, του οργανισμού που έχει αναλάβει να προωθήσει κινηματογραφικές παραγωγές στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφθηκε τον Απόστολο Τζιτζικώστα και χρησιμοποιώντας μια κινηματογραφική κλακέτα εξέφρασε ευχές για το νέο απόκτημα της Θεσσαλονίκης και …αστειεύτηκε ζητώντας από τον κ. Τζιτζικώστα να μπορέσουν όλες οι γυναίκες της Διεύθυνσης να λάβουν μέρος στις κινηματογραφικές παραγωγές.

Άστοχη ήταν ωστόσο η αντίδραση του Απόστολου Τζιτζικώστα, αφού φαίνεται να κάνει μια χαρακτηριστική χειρονομία σεξουαλικού περιεχομένου και απευθυνόμενος στις γυναίκες εργαζόμενες της περιφέρειας ρώτησε «τι είδους ταινία, προσέξτε τι θα πείτε».

Οι εργαζόμενες ξέσπασαν σε αμήχανα γέλια ενώ ο Περιφερειάρχης πρόσθεσε: «Άκουσα ότι από τις πρώτες ταινίες που θα γυριστούν θα είναι του Σειρηνάκη, σας ενδιαφέρει;»

Ζήτησε συγγνώμη

«Ατυχέστατη και τελείως λάθος η αναφορά μου προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τρόπο που ούτε με εκφράζει, ούτε με χαρακτηρίζει, για οποιαδήποτε γυναίκα. Για αυτό και η συγγνώμη μου είναι απολύτως ξεκάθαρη και ειλικρινής», δηλώνει ο κ. Τζιτζικώστας.

Φωτο Έλενα Ακρίτα: Lifo

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις