Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / NBA All Star voting: Πολύ ψηλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Το ελληνικό μήνυμα των Μπακς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

NBA All Star voting: Πολύ ψηλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Το ελληνικό μήνυμα των Μπακς

NBA All Star voting: Η πρώτη καταμέτρηση έγινε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι για ακόμα μία χρονιά πολύ ψηλά.

NBA All Star voting: Για ακόμα μία χρονιά θέτει υποψηφιότητα για τον ρόλο του captain ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που προηγείται στην ψηφοφορία για το 2020 NBA All-Star Game μετά από την πρώτη καταμέτρηση. Η πρώτη καταμέτρηση έγινε και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Λούκα Ντόντσιτς είναι οι δύο παίκτες που έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στην Ανατολική και τη Δυτική Περιφέρεια αντίστοιχα.

Αυτό σημαίνει πως ο Greek Freak κι ο Σλοβένος των Ντάλας Μάβερικς είναι τα φαβορί για να πάρουν τον τίτλο του captain που θα τους δώσει το δικαίωμα να επιλέξουν σε διαδικασία draft τους συμπαίκτες τους, με τον Γιάννη να έχει ήδη μια τέτοια τιμή, στο NBA All-Star Game 2019 που έγινε στη Σάρλοτ.

NBA All Star voting: Απολαύστε τον Γιάννη στο περσινό All-Star Game

NBA All Star voting: Το ελληνικό μήνυμα των Μπακς

Από την άλλη οι Μπακς θέλουν να διασφαλίσουν ότι ο Γιάννης θα είναι και φέτος αρχηγός μίας εκ των ομάδων στο All Star Game, ζητώντας με ένα ελληνικό μήνυμα στο Facebook την στήριξη του κόσμου. “Ελάτε να κάνουμε ξανά captain τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Οι ψήφοι για το 2020 NBA All-Star Game μετρούν και σήμερα διπλές” έγραψαν χαρακτηριστικά.

NBA All Star voting: Κορυφαίος για τον μήνα Δεκέμβριο

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Μιλγουόκι Μπακς “σαρώνουν” και στη φετινή σεζόν του NBA, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τους οδηγεί για δεύτερη σερί χρονιά στην πρώτη θέση της κατάταξης όλου του πρωταθλήματος. Ο Greek Freak μοιάζει ασταμάτητος στα περισσότερα παιχνίδια και κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου είχε μέσους όρους που… ζαλίζουν. Με 29,3 πόντους, 12 ριμπάουντ και 5 ασίστ αναδείχθηκε μάλιστα κορυφαίος παίκτης στην Περιφέρεια της Ανατολής, την ώρα που ο Χάρντεν ήταν ο καλύτερος στη Δύση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις