Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τροχαίο Νέα Ιωνία: Συλλυπητήρια Χρυσοχοΐδη για την άτυχη αστυνομικό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τροχαίο Νέα Ιωνία: Συλλυπητήρια Χρυσοχοΐδη για την άτυχη αστυνομικό

Τροχαίο Νέα Ιωνία: Η δόκιμη αστυνομικός έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Τρίτης στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Νέα Ιωνία.

Τροχαίο Νέα Ιωνία: Τα θερμά συλλυπητήριά του για τον θανάσιμο τραυματισμό της δόκιμης αστυνομικού σε τροχαίο δυστύχημα στη Νέα Ιωνία, εξέφρασε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Αναλυτικά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε: «Μια νέα κοπέλα, μια δόκιμη αστυνομικός, έχασε τη ζωή της την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της. Για αυτό τον άδικο θάνατο εκφράζω τα πιο θερμά προσωπικά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συγγενείς. Το πένθος για την Ελληνική Αστυνομία και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη είναι μεγάλο».

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:30 τα ξημερώματα στις 31 Δεκεμβρίου όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα το ένα ΙΧ να τυλιχτεί στις φλόγες και να βρει τραγικό θάνατο η νεαρή κοπέλα. Άμεσα στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα που προχώρησαν στον απεγκλωβισμό της οδηγού που ήδη είχε χάσει τη ζωή του. Η 25χρονη κοπέλα την ώρα που έγινε το τροχαίο πήγαινε στην υπηρεσία της.

Τροχαίο Νέα Ιωνία: Το χρονικό της τραγωδίας

Η δόκιμη αστυνομικός έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Τρίτης στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Νέα Ιωνία, και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Κύμης και Κασταμονής. Αυτοκίνητο καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο σε φανάρι, με αποτέλεσμα να το «εκτοξεύσει» αρκετά μέτρα μακριά και αυτό να τυλιχθεί στις φλόγες, κοστίζοντας έτσι τη ζωή στην οδηγό του, δηλαδή στη μόλις 25 ετών δόκιμη αστυνομικό. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας, ωστόσο ήταν πλέον πολύ αργά, καθώς η νεαρή ανασύρθηκε απανθρακωμένη.

H δόκιμη αστυφύλακας υπηρετούσε στο Α.Τ Πατησίων. Ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο έχει συλληφθεί. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν τελούσε υπό κατάσταση μέθης.

Δείτε ακόμη:

Η Αφροδίτη, με τη νυφική φορεσιά – Έτσι αποχαιρετά η Λευκάδα την 25χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις