Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου – Ταϊβάν: Νεκροί οκτώ άνθρωποι
ΚΟΣΜΟΣ

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου – Ταϊβάν: Νεκροί οκτώ άνθρωποι

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου - Ταϊβάν: Εκτός από τον αρχηγό του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Ταϊβάν, τραγικό θάνατο βρήκαν άλλα επτά άτομα.

Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου – Ταϊβάν: Οκτώ άνθρωποι, ανάμεσά τους και ο αρχηγός του γενικού επιτελείου εθνικής άμυνας της Ταϊβάν πτέραρχος Σεν Γι-μινγκ βρήκαν τραγικό θάνατο. Οι άνθρωποι αυτοί σκοτώθηκαν όταν στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη, το οποίο έφερε 13 επιβαίνοντες και αναγκάστηκε να κάνει προσγείωση στο βόρειο τμήμα της νήσου. Οι πληροφορίες αυτές είναι σύμφωνα με τις ένοπλες δυνάμεις και το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας αυτής.

Μερικά λεπτά νωρίτερα, η κυβέρνηση της προέδρου Τσάι Ινγκ-ουέν είχε δώσει λίγο μικρότερο απολογισμό θυμάτων, κάνοντας συγκεκριμένα λόγο για έξι νεκρούς και πέντε επιζήσαντες. Νωρίτερα βέβαια, το υπουργείο Άμυνας της Ταϊβάν είχε προχωρήσει σε μία ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, είχε ανακοινώσει πως βρισκόταν σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης των επιβαινόντων στο ελικόπτερο αμερικανικής κατασκευής Black Hawk. Δεν δόθηκαν διευκρινίσεις για την κατάσταση των ανθρώπων που επέζησαν. Ο θάνατος του πτέραρχου καταγράφεται μία εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες προεδρικές και βουλευτικές εκλογές της 11ης Ιανουαρίου.

Δείτε ακόμα

Ακόμα μία θανατηφόρα συντριβή ελικοπτέρου είχε συμβεί στην Ρωσία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις